(Door Sharon) Laten we beginnen bij het begin. Mijn naam is Sharon, 31 jaren en samen met mijn vriend Daan runnen wij het huishouden van de Soeroredjo’s.  Als je mij enige tijd geleden gevraagd had om een blog te schrijven, had ik je voor gek verklaard. Maar goed, ik ben nou eenmaal erg wispelturig dus hier komt hij: mijn eerste blog (en misschien ook wel mijn laatste als dit eindigt in een flop 😉 . Onze twee kinderen Bodhi Ray van vier jaar en Billie-Mae van twee jaar hebben vaak het hoogste woord in ons huis. Zo zorgen zij ervoor dat ons leven een groot; overweldigend en enthousiast feest is, waarin je nooit weet welke muziekgenre er vandaag weer afgespeeld wordt. Maar nu genoeg over mij.

Deze blog schrijf ik om jouw te verblijden met foto’s waar ík dan weer erg vrolijk van word, dus ja, stiekem gaat het nog steeds over mij. Ik ben altijd al een groot fan geweest van mode en styling. Tot vijf jaar geleden zag ik er elke dag tip top uit… maar toen werd ik zwanger, bedankt hè Daan!

Je begrijpt dat sindsdien mijn passie overgebracht wordt naar onze kids. Onze keywords zijn Stoer, Rock, Denim, Leer en Edgy en altijd afgestyled met toffe sneakers.

Bodhi

Bodhi draagt hier een super toffe sweater van The New. Een mooi Deens merk met als doelstelling: kleding te ontwerpen voor de garderobe van je kinderen, waar je als ouder jaloers op wordt. Nou ik kan je vertellen, dat is bij mij in ieder geval gelukt. Dit toffe merk is te verkrijgen via Hummel Hummels of op Instagram .

Onze ‘Love for Denim’ is terug te vinden in de broeken van Vingino. Bodhi draagt hier de Colin een mooie kwaliteit denim die Destroyed & Repaired is. Afgemaakt met de Nike Air Max 1, Airmax-Day 2017.

Billie-Mae

Gillie Billie maakt de blits in haar te gekke leren jas van Lola And The Boys. De achterkant van dit bikerjack is bezaaid met geweldige badges en als kers op de taart is de jas gevoerd met een luipaard print. We love prints!

Haar croptop en metallic rok zijn van de Zara. Het is eigenlijk nog niet haar maat, maar hé als iets mooi is moet je het gewoon kopen. Dat is ons motto (helaas niet ons saldo),

De zakdoeken die ik heb verwerkt in de broek van Bodhi en de bandana van Billie, komen van de Zeeman. Dit geeft deze outfits net dat beetje extra.

Ook Billie’s outfit is pas compleet met stoere kicks. Ditmaal zijn dat de Vans slip-on met glow-in-the-dark bliksemschichten, gescoord bij een outlet voor een zacht prijsje.

Volgende maand geef ik jullie opnieuw een kijkje in de garderobe van B&B. Als je niet kunt wachten kun je ons ook volgen op Instagram


Mijn naam is Sharon, ik ben 31 jaar en samen met mijn vriend Daan runnen wij het huishouden van de Soeroredjo’s. Onze twee kinderen Bodhi Ray van vier jaar en Billie-Mae van twee jaar hebben vaak het hoogste woord in ons huis. Zo zorgen zij ervoor dat ons leven een groot; overweldigend en enthousiast feest is, waarin je nooit weet welke muziekgenre er vandaag weer afgespeeld wordt. Je kunt ons volgen via Instagram voor dagelijkse outfit inspiratie.