De Emmy Award-winning tv-serie Bing is razend populair bij jonge kinderen en de avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook massaal gevolgd via tv, YouTube en social media. Speciaal voor de feestdagen verschijnt er nu een kerstspecial van bijna een uur, die vanaf 25 november in de bioscoop zal worden vertoond. Het perfecte peuteruitje voor de komende feestdagen!

In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Panda en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neeftje van Sula. In deze gezellige  bioscoopspecial maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee. Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken en geven Bing en Sula een spannende poppenkastvoorstelling. Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst, het is een Bing-ding! Zo gaan we samen met Bing cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het eigenlijk wel gaan sneeuwen…..

Naar de kleuterbios voor een feestelijk uitje met je jongere kids

Vanaf 25 november draait Bing’s Kerstfeest in de Nederlandse bioscopen. Je kunt deze fantastische avonturen dus op het grote scherm volgen. En de meeste bioscopen hebben dit tijdens een speciale kleuter bios versie. Hierbij zijn er wel wat gedimde lichten aan en staat het geluid wat zachter. Zo kunnen kleuters lekker hun allereerste bioscoop ervaring op doen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Je kunt makkelijk online je tickets aanschaffen via Pathé. En wie weet kun je het later dit jaar ook nog wel online bekijken vanuit je eigen huis via Pathé thuis.

Meer tips voor kleuters:

Bekijk al onze gratis printables voor kleuters HIER

Speeltips voor peuters/kleuters van een professionele kleuterjuf