Oké serieus!! Een nieuwbakken mama kan anno 2016 NIET zonder milestonecards. Dat is wel duidelijk. Maar wat had ik graag gewild dat ze bij de Zeeman vier maanden geleden kwamen met deze gave milestonecards! Voor maar € 3,99 (! say what?!?!?!) heb je maar liefst 32 kaarten om alle mijlpalen van je kleintje bij te houden.

Kijk je gauw mee naar alle kaarten? En sprint dan snel naar de Zeeman, want hier waren ze na twee dagen uitverkocht (duh!!). O ja je kunt ze tegenwoordig ook online bestellen (hellooooo thuis vanaf de bank shoppen) dat doe je via deze link.

Zeeman Milestonecards, hip en spotgoedkoop

zeeman milestonecards

Ik baalde echt als een stekker toen ik laatst bij de Zeeman naast de kassa stond te wachten. Want wat lagen daar voor leuke kaartjes? Milestonecards met een hartstikke gaaf design. Even tussen twee dames doorgeglipt om het pakje eens beter te bekijken, zitten er gewoon 32 kaarten in het pakje, en de prijs staat me helemaal aan. Het kostte maar €3,99, ik herhaal, nog geen vier hele euro’s !

fullsizerender-28

Nou zeg je vast, goedkoop is geen duurkoop, maar de kaarten zijn niet gemaakt van lichtgewicht A4 printpapier materiaal, maar gewoon ansichtkaart materiaal. Lekker stevig dus, en dat is wel zo fijn. Want af en toe zijn de foto’s maken met het kaartje nog best wel lastiger dan je zult denken, maar daar kom je vanzelf wel achter 😉zeeman milestonescard

Ik vind de milestonecards met ‘mijn eerste tandje’ , en het doorslapen ‘s nachts het leukste. Maar eigenlijk zijn alle kaarten super leuk qua design.
Volgens mij hebben ze sowieso bij de Zeeman de laatste tijd begrepen wat de trends zijn, en hebben ze daar de perfecte designers bij gevonden, want ik kwam ook al wat super gave shirts en truien tegen (gelijk gekocht natuurlijk) en haalde laatst wat mooie ‘marble’ accessoires in huis voor een prikkie.

zeeman milestonecards

Zoals je kunt zien zijn de kaarten in drie unisex kleuren gehouden, dus je hoeft niet voor een jongetje een andere set te kopen, mocht je nu een meisje hebben (en andersom natuurlijk).

zeeman milestonecards

Wel vond ik het een klein beetje jammer dat ze niet voor elke week en elke maand een kaartje hebben. De kaarten die er zijn zijn 1 week, 2 weken, 4 weken, 8 weken, 12 weken, 4 maanden, 6 maanden, 8 maanden en 1 jaar. Dus wat mij betreft hadden de tussenliggende weken en maanden er nog wel bij gemogen, helemaal omdat die hummeltjes zo snel veranderen. Maar goed… Als dat het enige commentaar is 🙂img_5661

Ik ga deze milestonecards van de Zeeman dus vanaf nu gebruiken (zooooooo jammer dat ik ze niet vanaf dochterliefs geboorte heb) en sommige kan ik ook gebruiken voor de twee andere kids. Ook leuk toch?

Ik vind het ook een top kraamcadeau idee voor vriendinnen die wat verder weg wonen. Want het past gewoon door de brievenbus! Kun je in plaats van alleen een kaartje gelijk een cadeautje mee sturen voor weinig geld.

zeeman milestonescard zeeman milestonescard zeeman milestonescard zeeman milestonecards

 

En… Kende jij deze hippe én goedkope milestonecards van de Zeeman al? Let me know, en sprint daarna naar de dichtstbijzijnde winkel om ook een setje te scoren.