Het is nog lang geen zomer, en ik heb het zo koud dat ik echt niet kan wachten tot de zomer. Maar deze nieuwe Summer collectie van Z8 wilde ik echt met jullie delen. Hij is zooooooo leuk!

Z8 Summer collectie ’17

Deze magische zomercollectie is stoer & stylish dankzij de diepe navy kleur en het frisse wit, maar tegelijkertijd is hij sweet & sophisticated door de kleuren mint en soft pink. Ook dit seizoen is er weer volop keuze aan allover prints, van regenboogjes, grafische hoogstandjes, smileys, plusjes tot zelfs de klassieker: navy/witte allover streep.

Alle items zijn verkrijgbaar in de maatjes 50 t/m 68.

Naast prachtige allover prints is er liefde en aandacht gestoken in grafische prints. Deze zijn niet alleen op de shirts terug te vinden, ook op één van de jumpsuits!
z8 summer '17

Voor de boys is er bijvoorbeeld een coole spreukwolk met ‘Mr Hunk’ en de met kwast geschreven ‘Oh Boy’. Voor de girls is er een handgeschreven print ‘Believe in magic’.

Kortom, een collectie om bij weg te dromen!

De musthaves van dit seizoen zijn de jumpsuits met regenboogjes allover print voor de girls en het shirt met de stoere print ‘Super bo(d)y’ voor de boys! Maak de look compleet met de perfect bijpassende accessoires, denk hierbij aan de sokjes, reversible mutsjes, haarbandjes en de speenkoordjes.

Mijn favoriete item?! Het roze boxpakje (hoe kan het anders met een baby meisje). Echt heel erg schattig.