De Z8 Newborn Never Out Of Stock is uit! Ik heb de afgelopen jaren (met de oudste twee kinderen) echt onder een steen gelegen. Nog nooit had ik gehoord van het merk Z8! Maar wat ben ik blij dat ik eindelijk terug ben in het land der levenden, en heb ik mijn eerste Z8 items voor baby (en grote zus) aangeschaft. Nog leuker was dus het nieuws dat de Never Out Of Stock collectie voor Newborns verkrijgbaar is! Neus je mee tussen al die prachtige kleertjes, die ongelooflijk zacht zijn en mooi staan?

Z8 Newborn

Voor de meisjes een prachtig, comfortabel setje van shirtje Cranberry met broekje Basil.

Z8 Newborn

Fijne combinatie van shirt Dandelion in mint en broekje Eagle in navy blue.

Z8 Newborn

Boxpakje Caiden is navy blue en heeft een trendy plusjes dessin in wit.

Z8 Newborn

Speelpakje Rose in zachtroze met all-over diamantjes dessin.

Z8 Newborn

Shirtje Papaya met tekst “Hug me if you can” gecombineerd met broekje Callisto.

Z8 Newborn

Shirtje Dandelion met de tekst “All I Need is Milk +++ lots of love” in combinatie met het gestreepte broekje Yak.

Z8 Newborn

Shirtje Lilac heeft een all-over hartjes dessin in roze en past perfect bij broekje Eagle. Prachtige outfit voor de Newborn Girls!

Z8 Newborn

Speelpakje Evergreen is uitgevoerd in navy blue met stoere accenten in wit.

Mix and Match

Het leuke van deze Newborn collectie vind ik dat je de items onderling oneindig kan mixen en matchen. Ik hou van het wat stoerdere karakter van de meisjes kleding, en de grappige teksten op de jongens shirtjes. Stiekem zie ik mezelf ook nog wel in staat om een jongens item gewoon te kopen voor onze kleinste meid. Het diamanten boxpakje vind ik toch wel echt het allermooiste.

Wat vind jij het gaafste item?