Chillen kun je als kind natuurlijk niet genoeg doen. Na een lange zware schooldag of na het voetballen met je vriendjes wil je niets liever dan neerploffen en voorlopig even niet overeind te komen. Dat kun je op de bank doen, of in je bed (eh nee dus, dat is voor baby’s). Maar hoe leuk is het om gewoon op je eigen zitzak te kunnen chillen. Eentje die groot genoeg is om helemaal overheen te hangen, op te zitten of zelfs te liggen! Met de avontuurlijke XL zitzakken van Woouf! gaat je kind letterlijk op avontuur! Welke is jouw favoriet?

Over   

 

Woouf is een Spaans merk opgezet in 2008 in Barcelona. Na 10 jaar gewerkt te hebben in de mode industrie, besloten Pablo Martinez en Alice Penaud om hun ervaring om te zetten in een uniek en origineel interieur merk, Woouf!

Ze begonnen met het ontwerpen van zitzakken geinspireerd door de urban cultuur, muziek, kunst en artikelen voor het dagelijks gebruik. Dit is uitgegroeid over de jaren tot een collectie met andere product categorieen voor jonge en creatieve mensen.

Alle producten van Woouf worden 100% in Barcelonia geproduceerd. Kwaliteit, design en functionaliteit zijn de uitgangspunten van Woouf!

Woouf! voor avonturiers

Ga jij op een lang(zam)e reis met een mega grote super schildpad? Of zwem je op de rug van een grote walvis de oceanen over?! Of red je de aangespoelde walvis, van een noodlottig einde, met al je vriendjes en vriendinnetjes. Samen de wereld ontdekken en je fantasie te loop laten.

Woouf! voor lekkerbekken in een zoete wereld

Maar ook voor zoete meisjes is er een hele mooie collectie. Niet zulke grote avonturen beleven maar liever met vriendinnetjes samen spelen en snoepen kan ook prima met deze rozige collectie.

Een prachtig paarden-caroussel waar je op kunt zitten, mee kunt rollen of onder kunt gaan liggen. Of een heerlijk ijsje.

En er is nog zoveel meer lekkers en leuks. Dus als je dan eindelijk hebt besloten op welke XL zitzak jij uitkiest, dan kun je eindelijk lekker ervan genieten en rustig de dag beginnen, of eindigen. Heerlijk!