wool&woodies

Wool&Woodies minimalistische in elkaar schuif kindermeubelen

Vergeet de kindermeubels van Ikea, waar je denkt dat je het makkelijk zelf wel even in elkaar zet, en vervolgens bijna 3 uur later nog niet klaar bent… O de ellende. Met deze super gave kindermeubels van Nederlandse bodem, ontwerp én productie is dat verleden tijd. Geen gedoe meer met ontbrekende schroeven, of vage bouwtekeningen. Want de meubels van Wool&Woodies schuif je in elkaar. Say What?! Nou dat dus… Kijk maar mee naar deze toffe minimalistische meubels en speelhuisjes die je ook klein weer kan opbergen.

Speelhuisjes om bij weg te dromen

Het begon allemaal met handige houten speelhuisjes die je in en weer uit elkaar kon schuiven. Zo kun je lekker spelen, en als je het huisje even kwijt moet, schuif je de zes panelen uit elkaar en berg je het makkelijk op in de gangkast, of schuif je ze onder de bank. Zo kun je ook in een wat kleiner interieur deze prachtige speelhuisjes in huis halen.

Kies je voor een trapgevel of een klokgevel?

Ze hebben ook nog een speelhuisje dat wat meer een basis huis is. Geen aparte vormen of designer ramen, maar nog steeds ontzettend leuk. Of je kiest voor een paneel met printje!

 

Ledikant, wiegje, co-sleeper en peuterbedje in één

Dit prachtige ledikantje is eigenlijk wel mijn favoriete item uit de Wool&Woodies collectie. Want het is niet alleen een ledikantje, maar ook een wiegje voor de eerste weken, of een co-sleeper (super handige voor alle nachtelijke voedingen vond ik zelf) en later een peuterbedje. Je schuift namelijk gewoon de zijkant eruit en je avontuurlijke peuter kan zelf in en uit het bedje gaan.

Super fijn dus dat je met dit bedje ook echt wel minstens vier jaar vooruit kan. Dan valt de prijs eigenlijk best wel heel erg mee!

Speeltafels, met of zonder printje van Wool&Woodies

Een tafeltje om lekker aan te tekenen, kleuren, knutselen of bouwen is eigenlijk wel een must in elk kinder-interieur. Wij maakten laatst een gaaf DIY bureau huisje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een kant en klaar versie van prachtig hout.

Of je legt er een Wobbel overheen en maakt er een glijbaan van, haha, dat kan natuurlijk ook nog.

Maar bij Wood&Woolies kun je ook een tafel met printje bestellen. Kies je voor een beach themed tafel of voor de autoweg tafel? Beide printjes zorgen in ieder geval voor een lekker grote (1.70 meter lang om precies te zijn) speelwereld.

Lekker veel speelruimte, genoeg voor in ieder geval twee kids. En of je er nu met je houten auto’s overheen rijdt, of dat je met je LEGO een mega stad erop bouwt. Alles kan en alles mag.

 

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.