Kleren maken de man, en lampen maken de kamer (zo was het gezegde toch ongeveer?). Het is in ieder geval waar als je zo’n prachtige Wonderlamp van het merk Hartendief in je kamer hebt hangen. En het aller leukste? Deze lamp bewaard een geheimpje, kijk maar…

Hartendief Wonderlampen

Hartendief maakt de leukste lampen! Ronkende vliegtuigen, racende dieren, rondfladderende vlinders, kikkers die in de vijver springen, oerwouden met leeuwen en olifanten…..Een wereld apart op iedere lamp…dat is waar Hartendief lampenkappen voor staan. Elke lamp vertelt zijn verhaal….

Ga Slapen, Maan

De wonderlampen van Hartendief zijn er in verschillende varianten… De leukste vind ik zelf de ‘Ga Slapen, Maan’ lamp. Natuurlijk maakt de donkere achtergrond met sterren het hele plaatje compleet, maar zelfs op onze ‘gewone’ grijze muur staat hij vast prachtig.

ga-slapen-maan-1

Overdag een mooie maan met een lief gezichtje, en wanneer het donker is een prachtig bos tafereeltje.  ga-slapen-maan-3

Elfjesbos

Kleine Muis is aardbeitjes aan het plukken in het bos. Elfjes met grasklokjes in hun hand houden haar gezelschap. elfjesbosWil je weten wat er gebeurt als s’avonds het licht aangaat? Het lijkt wel feest!

elfjesbos-1

 

Illuzzz wondercity lamp

Wat een lieve huisjes langs de grachten van deze dromerige lamp….Dwalend over de bruggetjes kun je telkens weer binnenkijken in een ander huis. Van buiten is de lamp onopvallend wit, maar met het licht aan verschijnt een dromerige stad vol kleuren….

illuzzzc-city-rood

Wil je alle andere varianten met elk hun eigen geheimpje bekijken? Kijk dan even in de *Hartendief webshop*, waar je ze natuurlijk ook kunt bestellen. De prijzen van alle ronde wonderlampen zijn € 59,95. De cilinder-vorm wandlampen zijn € 10,- duurder dan de ronde wandlampen, maar hebben elk weer een heel eigen geheime wereld die elke avond weer te ontdekken valt.

Dat wordt dus wel even flink in de buidel tasten dus, maar dan hoef je geen kek behangetje meer te kopen voor een hippe kinderkamer. De lamp op zich zelf is meer dan genoeg!

De grootste lampen van Illuzzz kosten nog net geen € 100,- maar staan zeker op mijn interieur-wensen-lijstje (voor Sinterklaas, Kerst en een verjaardag waarschijnlijk)