Je las van de week vast over onze ervaringen met de Zindelijkheidsbox. We schreven over hoe wij onze peuter binnen een week zindelijk kregen. En deze week maak je dus kans op de complete Zindelijkheidsbox en win je alles wat je nodig hebt om je peuter binnen een week zindelijk te krijgen, net als wij!

En daarop kregen wij via social media al ontzettend veel leuke reacties. Want wie wil nou niet binnen een week een besparing van €35 tot €60 hebben? En bovendien nooit meer hoeven denken aan luiers verschonen, genoeg doekjes in huis hebben en al die ellende.

Lang leve een zindelijk peuter! En dat kan dus gewoon binnen een week! Met de juiste tools, ondersteuning en beloningen voor je peuter. En laat dat nou net allemaal in de Zindelijkheidsbox zitten. Het complete pakket mogen we deze week weggeven aan één van onze lezers.

Meedoen kan via onderstaand formulier, en ook via social media (Facebook of Instagram) maak je kans!

Niet gewonnen?! Of wil je niet wachten tot de winnaar bekend gemaakt wordt? Dan kun je de Zindelijkheidsbox ook gewoon zelf kopen. Zeker de eenmalige investering waard. Want je hebt het geld er zo weer uit! Whoop whoop!

Interessant voor jou