Hij komt, hij komt… Yes Sinterklaas is in het land en natuurlijk om hij op 5 december bij alle kinderen uit Nederland langs. Wat een heerlijke tijd. Magisch bijna. Maar wil je echte magie zien tijdens jullie Sinterklaas feestje? Dan is de video van Sint helemaal iets voor jou! Het tofste is, dat je gewoon een hele eigen DVD kunt winnen vandaag, voor maar liefst 10 personen. Dus hop hop hop, ga maar in galop (snel verder lezen).

Laat Sinterklaas een praatje maken met jouw kind

Helaas weten wij als ouders dat Sinterklaas niet op pakjesavond bij iedereen kan langskomen voor een gezellig praatje, wat liedjes en een zak vol cadeautjes. Die laatste twee zijn vaak wel geregeld, maar Sinterklaas is vaak wat moeilijker te pakken te krijgen.

Gelukkig is Sinterklaas helemaal up to date, en kun je sinds een paar jaar Sinterklaas een heuse gepersonaliseerde video laten inspreken. Dat maakt het wel een heel bijzondere pakjes avond. Hoe het werkt? Dat vertel ik je nu

  1. Maak een account aan
  2. Begin met het maken van de eerste video voor de eerste persoon (je kunt aan het eind een code winnen waarmee je een video tot 10 personen kunt aanmaken, dus opa’s en oma’s kunnen bijvoorbeeld ook worden toegesproken).
  3. Je tikt de naam van je kind in, de leeftijd, hobby’s en zelfs een complimentje. Ook kun je er nog voor kiezen om Sinterklaas te laten helpen met de opvoeding van je kind, door te kiezen voor een opvoedtip
    Bij onze kinderen heb ik er voor gekozen om dit wel te doen, maar dit is helemaal optioneel. Ik heb bijvoorbeeld gekozen voor de tip ‘speelgoed opruimen’.
  4. Hier voeg je ook één of zelfs twee foto’s toe, die in het boek van Sinterklaas zullen verschijnen. De ene aan het begin van het verhaal, en de ander wat verderop in het verhaal van de Sint.
  5. Kies voor nog meer personen als je dat wilt, en klik op opslaan.

Video van Sint gaat nu aan de slag met het maken van een hoogstpersoonlijke video waarin alles is gezegd wat jij hebt aangeklikt en opgeschreven. Dit alles is verweven in een spannend en grappig avontuur met de pieten en de Sint.

Aan het einde kun je ook kiezen om Sinterklaas te laten vertellen waar de cadeautjes verstopt liggen. Dat is natuurlijk een super leuke afsluiter van de video (bereid je maar vast voor op een hoop verraste gezichtjes als ze horen hoeveel Sinterklaas over ze weet).

Onze kinderen moet dus van Sinterklaas op pakjesavond op zoek gaan naar de pakjes, want ik koos voor de optie ‘ergens in huis’. Zij wilde graag een soort speurtocht doen, dus dat doen we dan maar. Zo’n pakjes speurtocht is trouwens ook bij te boeken bij je bestelling bij de Video van Sint. Dan hoef je dat niet meer zelf allemaal te regelen.

Wat krijg je dan precies?

Ook krijg je voor alle kinderen een heuse eigen verjaardagsboodschap van Sinterklaas, direct in de mail gestuurd. De video download duurt ietsjes langer, maar dat was bij ons ook al vrij snel in de mailbox.

Na een werkdag of 4 kregen wij dan ook nog een prachtige officiële Sinterklaas brief, met daarin een mooie DVD van de Sint. Ook een lege ansichtkaart waar we zelf iets voor de kids op kunnen schrijven.

Onze DVD is 31 minuten, omdat ik voor 10 personen wat had aangemaakt. Dus zowel de vier kids, als wij (papa en mama) als de twee paar opa’s en oma’s hebben een persoonlijke boodschap. Dat is ook wel leuk, voor volwassenen staan er namelijk ook hele leuke opties tussen. Het is dus echt niet perse alleen voor kinderen. Ook voor de gelovige grote mensen hartstikke leuk om een video mee te maken.

WIN WIN WIN – een code voor 10 personen!

Je hebt het tussen neus en lippen door misschien al wel gelezen. Maar ik mag van de Video van Sint een code weggeven, waarbij je een video van Sint (inclusief verjaardagsboodschap voor alle kids + DVD + ansichtkaart + enveloppe) wint voor maximaal 10 personen! Wedden dat jullie pakjesavond zo nog véél magischer wordt?

Je kunt meedoen door hieronder te reageren, of via Instagram mee te doen.
Meedoen kan tot en met vrijdag 26 november, zo heb je je DVD nog op tijd voor pakjes avond.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht.