Omdat we de site aan het vertalen, verbeteren en upgraden zijn gooien we gewoon even een hele leuke win-actie online! Weet je nog onze review over de leuke webshop ‘Sweetest Design’? Zo niet, lees die dan hier maar eventjes en kom dan gauw weer bij dit artikel terug om een rompertje met eigen ontwerp naar keuze te winnen!

Sweetest Design, ontwerp je eigen fashion

Bij Sweetest Design kun je ongelooflijk veel leuke shirts, maar ook rompertjes, baby shirts, festival bandjes en hoodies bestellen. In de shop staan al allerlei gave en hippe designs, maar wat ik zelf het leukste vind, is dat je gewoon ook een eigen ontwerp kunt aanleveren. Danique maakt ze dan zelf voor je met mooi velours wat je gewoon op 30 graden kunt wassen.
Dus ben jij een tipi fan, of liever een klassiek ontwerp met mooie kriebeltjes om je dochters naam heen? Het kan gewoon allemaal!

WIN een rompertje met ontwerp naar keuze

En vandaag maak je, omdat onze website bijna helemaal plat ligt (en we je toch willen verwennen) een week lang kans op een romper met bedrukking naar keuze! Dus je mag kiezen uit een ontwerp van Danique, die je kunt vinden in de webshop óf een ontwerp naar je eigen inzicht. Nou ben ik natuurlijk heel erg benieuwd welk plaatje, of welk ontwerp jij nou op je rompertje zou willen hebben, dus ik zou het tof vinden als je die (met bijvoorbeeld een linkje) in de reactie achterlaat. Eens kijken hoe creatief onze lezers zijn…

Meedoen met de win-actie kan van woensdag 14 september 2016 tot en met woensdag 21 september 2016. De winnaar krijgt dus donderdag 22 september een email (laat een geldig mail adres achter) dus kijk die donderdag ook even in je spambox.

Zo doe je mee:

  1. Laat een reactie achter met geldig email adres
  2. Vertel ons welke maat romper je wilt winnen, en ik ben benieuwd wat voor ontwerp je kiest
  3. Like *Coolest Kid On The Blog* op Facebook voor meer kans.
  4. Volg ons op onze andere social media kanalen zoals Instagram, Twitter en Pinterest. Bloglovin’ mag trouwens ook, ze staan allemaal rechts boven aan elke pagina.

Goodluck, en ik hoop op een boel leuke creatieve ideeën voor op het rompertje!

 

De winnaar is:

Kristel! Kristel hou vandaag je inbox in de gaten? Je hebt 72 uur de tijd om te reageren op onze mail, dan zorgen wij dat het rompertje jouw kant op komt. Gefeliciteerd!