Het SinterWinWeekend is bijna afgelopen! Maar dat kunnen we natuurlijk op een toffe manier afsluiten met deze win-actie. Je maakt namelijk kans op een prachtig geïllustreerd Natuur Speur Boek, plus een set van vier monochrome ansichtkaarten van dezelfde serie, gemaakt door Studio Brun.

Over Studio Brun

Sterre is een echt buitenmens, en combineert met veel plezier haar werk als illustrator en designer met haar liefde voor het buitenleven, dieren en de natuur. Naast het maken van prachtige illustraties voor verschillende bekende bladen, is ze ook de co-founder van WildVentures, een app studio die geïllustreerde apps maakt geïnspireerd door de natuur.

WIN: Natuur Speur Boek + monochrome ansichtkaarten

En wij mogen vandaag een super mooi Natuur Speur Boek uitdelen van Sterre. Met meer dan 30 bladzijden heb je meer dan genoeg mooie platen om te kijken, en naar buiten te gaan en al dat moois op te zoeken in de natuur.

Daarnaast krijgt de winnaar ook nog eens vier prachtige bijbehorende monochrome ansichtkaarten, om op te sturen of zelf te houden en in te lijsten, of met washi tape op de kinderkamer aan de muur te plakken.

 

 

Meedoen is natuurlijk weer easy peasy:

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

Sterre zou het natuurlijk ook heel leuk vinden als je haar blijft volgen via Facebook of Instagram.

Volgende SinterWinWeekend win-actie bij MarJoYa

Nu kun je gauw door gaan naar de mama blog met een strikje van MarJoYa

 

 

EN DE WINNAAR IS: EVELIEN Gefeliciteerd!