Het is SinterWinWeekend op de leukste blogs van mamabloggersland! Dit hele weekend maak je elke dag kans op een toffe prijs. Niet alleen op onze blog, maar ook op die van alle andere mamabloggers die meedoen. Maak dus elke dag een rondje en win te gekke prijzen om jezelf of je kids deze Sinterklaas eens goed mee te verwennen!

Sint stroken voor in je Lightbox

Vandaag maak je kans op een echte toffe Sint prijs. Als je al in bezit bent van de gave lightbox die nu bijna overal te verkrijgen is, dan hebben we speciale Sint stroken, gemaakt door Gift’s and More, die je kunt winnen. Zo kun je Sinterklaas en zijn helpers van harte welkom heten op een wel hele gave manier. Ook erg leuk voor de kids om zo te zien wanneer het nou eindelijk zo ver is.

Gepersonaliseerde jutenzak van Gifts & More

Ook maak je naast de LightBox stroken kans op een leuke gepersonaliseerde jutenzak, waar je jouw kids vast heel blij mee maakt (wel even wat in doen, dat is natuurlijk wel zo aardig). De jutenzak is te personaliseren met de naam van je kind, zodat het echt een cadeau heeft dat zelfs elk jaar weer opnieuw gebruikt kan worden.

WIN: Sint stroken & een jutenzak

Nu het leukste en makkelijkste gedeelte van dit SinterWinWeekend. Je kunt namelijk de Sint Lightbox Stroken waar ik je net over vertelde winnen, en je krijgt er ook nog een jutenzak bij. Op deze jutenzak kun je de naam van je kind laten zetten, een extra speciaal cadeau dit jaar dus!

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

De winnaar wordt op 24 november bekend gemaakt, zo heb je alles op tijd in huis voor Sinterklaas bij je aanklopt  😉

Volgende SinterWinWeekend bij Judith

Bij Judith, van PinkPress, kun je Kiehl’s Limited Edition facial cream winnen! Dus hop hop, snel verder, als een paardje in galop.