Ben jij nog op zoek naar fijne accessoires voor op de kinderkamer of babykamer? Dan denk je misschien gelijk aan een poster, of een canvas. Misschien een houten boom aan de muur (al beginnen die wel weer een beetje ‘uit de mode’ te raken) of een hippe letterbanner. Maar wist je dat er nu ook Artsy Animals verkrijgbaar zijn?! Say what? Nou, een heleboel stoere beesten, schattige jonge dieren en knappe koppies. Op canvas, aluminium, glas, houtblokken of houten planken. Je kunt ook kiezen voor een poster variant of een houten plank. Wat het leukste is? Jij mag voor maar liefst € 50,- aan wandversiering uitkiezen als jij de gelukkige winnaar bent!

Krasse Koppen

Kun jij geen genoeg krijgen van schattige dieren, of stoere wilde beesten?! De Krasse Koppen collectie heeft maar liefst 16 verschillende dierenkoppen. Van een schattige baby eendje, tot eigenzinnige adelaar. Ook leuk om een aantal verschillende de krasse koppen naast elkaar te hangen. Zo leert je kleine gelijk wat meer over het dierenrijk.

Brave Beesten

Grote grizzly beren, een angstaanjagende leeuw, een prachtige giraf met haar lange nek. Of een kriebelige krab, een statige zwaan. Bij de brave beesten kun je kiezen uit een hele hoop verschillende beesten die aan de muur schitteren. Van een klein canvas, tot een levensgroot exemplaar aan de muur. 

Schattige Vriendjes

Deze lievers zijn echt een musthave voor de babykamer. Mooi voor boven de commode, of boven het bedje van je kleintje. Je kunt er voor kiezen om ze klein en fijn af te drukken of juist een statement piece, wat gelijk de hele kamer sfeer geeft.

WIN: € 50,- shoptegoed bij Animal PrintShop

En nu het allerleukste. Wij mogen één iemand blij maken met maar liefst € 50,- shoptegoed bij de Animal PrintShop. Dus laat ons weten in jouw reactie wat jij graag met dat shoptegoed wilt kopen en je maakt kans.

Meedoen kan van vrijdag 3 maart tot en met vrijdag 10 maart 2017. Op zaterdag krijgt de winnaar een mailtje met daarin het verlossende antwoord, dus geef een geldig email adres op, anders kunnen we je niet bereiken 😉

Ons liken op social media hoeft niet, maar geeft je wel een extra lootje. Je vind ons op Facebook, Twitter en Instagram.