En dag twee van het SinterWinWeekend is alweer aangebroken! We geven vandaag iets weg wat echt perfect bij de Coolste Kids past. Namelijk een puzzel, waarmee je niet alleen kunt puzzelen, maar ook kunt spelen. Het is bovendien super duurzaam en een leuk cadeau, ook voor wat oudere kids. De dierenpuzzel van CRE8!

Dierenpuzzel van CRE8

Vandaag maak je kans op deze te gekke dierenpuzzel van dit jonge merk. Zelf vind ik de puzzel echt genius bedacht! Uit het hele vierkant zijn namelijk allemaal verschillende dieren gesneden, die perfect in elkaar passen. Dat maakt het juist moeilijker voor de kids, omdat niet alle dieren ‘rechtop’ staan.

Wij maakten even gauw een foto van de puzzel, maar je kunt gelukkig ook de ‘handleiding’ gebruiken die erbij zit, voor het geval je kids (of jijzelf) toch niet van die puzzel koningen zijn als jullie dachten  😉

Daardoor hadden we met de oudste twee kids (net zeven en net vijf jaar oud) heel veel plezier met zien hoe zij de puzzel samen zouden oplossen. Want het was zeker niet zo makkelijk als het leek.

Uiteindelijk heeft papa het gemaakt en langzaam stap voor stap uitgelegd en de kinderen zelf laten uitpuzzelen hoe de puzzel nou precies in elkaar moest.

Gelukkig kan je met jongere kinderen ook al heel veel andere leuke dingen doen met de puzzel. Zo bedachte de kids dat het ook net zo goed de dieren uit de ark van Noach konden zijn, en is het een spelletje op zich om te proberen de dieren allemaal rechtopstaand op de tafel te krijgen.

De dieren hebben allemaal een hele eigen leven gekregen. Zelfs namen.

Dit is nu het leuke aan de puzzel, de veelzijdigheid van het product. Oh, en had ik al vertelt dat het uit hout gelasert is? Lekker duurzaam dus, niet een stukje karton dat zo kapot is.

WIN: de dierenpuzzel van CRE8

En vandaag maak je (tot en met donderdag 23 november) kans op zo’n gave duurzame puzzel van CRE8. De gelukkige winnaar heeft voor Sinterklaas de prijs in huis, super snel gebracht door FietsKoeriers (weer eens wat anders dan met de gewone pakketbezorger toch?  😉  )

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

Sterre zou het natuurlijk ook heel leuk vinden als je haar blijft volgen via Facebook of Instagram.

Volgende SinterWinWeekend win-actie bij Judith

En je kunt vandaag ook kans maken op een te gekke prijs bij Judith van PinkPress.

Je maakt daar kans op Rapunzel & Eugene  dus hop hop snel verder!

 

EN DE WINNAAR IS: HEIDIE Gefeliciteerd!