WIN: Geboortesteen hanger t.w.v. € 75,95 -VERLOPEN

It’s the most wonderful time of the year! Ik mis echt alleen nog wat hagelwitte knisperende sneeuw, een warme kop chocolademelk en een lekker muziekje. Alle pakjes liggen al onder de boom en mogen over een paar dagen worden uitgepakt. Maar wat mij vandaag zo blij maakt, is dat ik iemand mag verrassen met een wel heel bijzonder en waardevol pakje. Misschien niet meer onder de boom, maar een mooi cadeau voor na een zware bevalling, een verjaardag, een jubileum of gewoon ‘zomaar’. Deze week maak je kans op een prachtige geboortesteen hanger naar keuze t.w.v. € 75,95 ! Deze zilveren hanger is helemaal te personaliseren, en uit te bereiden tot maar liefst vijf personen!

Geboortesteen hanger van Names4Ever

Of wij wel een prachtig sieraad wilde reviewen en testen zo vlak voor de feestdagen. Maar natuurlijk! Op de website kun je kiezen tussen allemaal verschillende geboortesteen hangers. Wij kozen zelf voor de ‘stamboom’ zoals ik hem maar even noem, om schoonmoederlief mee te verrassen, voor haar verjaardag.

Je kunt de hanger gemakkelijk aanpassen naar je eigen wensen, en kiest de geboortesteen via een dropdown menu. Klik op de juiste maand, en daar laten ze zien welke steen bij jouw maand hoort. Mocht je heel erg fashion gevoelig zijn, dan zou je dus ook ervoor kunnen kiezen om alleen maar kleuren te selecteren die bij elkaar passen, of die je mooi vind. Maar dat is natuurlijk niet echt de bedoeling (gewoon alleen een kleine tip 😉 ). 

Het sieraad is gemaakt van echt zilver, en de namen zijn er goed ingegraveerd. Het is dus niet zo dat je na een jaartje de namen al niet meer kunt lezen. Je kunt ook nog ervoor kiezen om er een ketting bij te bestellen, dan is het gelijk in één keer helemaal af.

De hanger is trouwens wel iets groter dan ik zelf had gedacht, maar daardoor zie je tenminste wel alles heel duidelijk. Ik schat dat de hanger ongeveer net zo groot is als een twee euro muntstuk.

WIN: Een geboortesteen hanger naar keuze!

We mogen dus één geboortesteen hanger  t.w.v. € 75,95 weggeven! Laat ons weten welke namen, en welke stenen jij op de hanger wilt hebben. Heb je Facebook, dan mag je natuurlijk iemand taggen die ook wel zo’n hanger wil winnen, dan heb je ook gelijk meer win kansen. Voor elke tag een extra lootje!

 • Laat een reactie achter onder dit bericht (met geldig email adres, want daar krijg je bericht op)

Like ons op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest of volg via Bloglovin.

Meedoen kan van woensdag 21 december tot en met woensdag 28 december. De winnaar krijgt bericht via de mail, dus houd donderdag ook even je spambox in de gaten, voor het geval onze winnaars-mail daarin belandt

11 Comments

 • Reply Myrthe december 28, 2016 at 10:12 pm

  Leuke actie! Ik doe graag mee.
  Ik zou mijn naam en Kira er op zetten en dan ook de naam van mijn toekomstige puppy. Een echte vrouwenketting haha. De steentjes die ik er op zou doen, zijn Smaragd, Blauw Topaas en Aquamarijn.

 • Reply Marian december 28, 2016 at 4:56 pm

  Op de valreep doe ik heel graag nog mee! Ons dochtertje is er nog geen twee maanden oud, dus het wordt tijd voor een nieuwe complete hanger. Ik zou graag een geboortesteen in hart hanger willen met de namen Bas en Sanne en hun geboortestenen lichte amethist en geel topaas.

 • Reply Marange december 28, 2016 at 9:31 am

  Oh gaaf…ik doe graag mee! Hoe mooi met de namen en geboortesteentjes van mijn kinderen☺. Mia en Sam…fingers crossed!!

 • Reply Claudia Diependaal december 28, 2016 at 2:53 am

  Wauw wat is deze gaaf zeg. Ik zou mijn kinderen er erg graag in willen. Super mooi.

 • Reply Linda Raaijmakers december 27, 2016 at 10:40 pm

  Ik zou graag zo’n prachtige ketting dragen met de namen van mijn man, mezelf en onze tweeling Lucas & Eva 😀 Daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Reply Monique december 27, 2016 at 4:21 pm

  Super mooi!!! Begin maart ben ik uitgerekend van mijn derde kindje en ik zou het fantastisch vinden om hun drie namen (Iris, David en ….) in zo’n steen te laten graveren. Hun geboorte stenen zijn aquamarijn, robijn en geel topaas.

 • Reply Natasja Smit december 26, 2016 at 10:11 pm

  De namen die er in komen zijn Michiel met geboortesteen Robijn, Melvin met geboortesteen Lichte Amethist en Natasja met geboortesteen Amethist . Het is echt een hele mooie stamboom ketting
  Volg je al een tijd op alle kanalen 🙂

 • Reply marjonS december 26, 2016 at 1:42 pm

  Prachtig. Ik zou mijn kinderen erin zetten maar ook mijn vader. Hij is in mei overleden en ik heb nog geen sieraad gevonden zodat ik hem toch bij me kan dragen.
  Ik zou dis een combinatie doen van vader en mijn eigen 2 kinderen.
  En dan natuurlijk de kleur van de maand waarin ze geboren zijn… Peridot, Amethist en Granaat.
  En gezien er genoeg namen kunnen past mijn moeder er ook nog bij… Aquamarijn. Ik volg je onder de naam byjon.nl / marjon

 • Reply Jolein koolske december 26, 2016 at 10:12 am

  Oh wooooww dat is echt heel gaaf zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje en zou de namen Milou en Tess erop willen hebben. Ik zou de kleur erbij willen hebben van de maanden juni en januari. Zou zo bijzonder zijn om op deze manier te pronken met mijn dochters

 • Reply Sherry december 26, 2016 at 12:15 am

  Ik doe mee. Graag wil ik mijn naam en die van mijn zusjes hebben: Sherry, yusra, Ikra en Hina. Ik kon niet kiezen welke kleuren ik wilde maakt niets uit. Ik heet sherry masters op facebook daar heb ik jullie geliket en mijn vriendin getagd.

 • Reply elisabeth maria martina december 21, 2016 at 10:30 am

  wat een prachtig kerstkado
  #jezoumaarmogenwinnen

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.