YAY! Het nieuwe jaar is begonnen en dat gaat een heleboel veranderingen met zich meebrengen. Inmiddels bestaat mijn bedrijf bijna twee jaar en dat is een feestje waard! Dus toen de mogelijkheid om met de NieuwjaarsHop mee te doen voorbij kwam, kon ik natuurlijk niet achter blijven. Ook dit jaar gaan we weer nieuwe blogs leren kennen, geven er een heleboel bloggers fantastische prijzen weg, en natuurlijk kun je ook op Coolest Kid On The Blog iets winnen. Wat dacht je van € 25,- shoptegoed op bol.com??

Over Coolest Kid On The Blog

In dit online lifestyle magazine (CoolestKidOnTheBlog) kun je de tofste artikelen en inspiratie vinden voor hippe ouders met (jonge) kinderen. Van kidsfashion, tot het nieuwste speelgoed. En ook komen de prachtigste kinderkamers en babykamers voorbij op deze blog. Met dit jaar als enige verandering dat we niet meer vijf keer per week iets korts plaatsen. Maar je kunt elke week een fantastisch nieuwe post verwachten waar we al onze energie en liefde in stoppen. Af en toe zullen er tussendoor nog extra win-acties, reviews of andere posts online komen. Maar vanaf dit jaar kun je nog maar één keer per week fijn stukje inspiratie vinden. Zo houd je tijd over om met de kids te spelen, of zelf je hobby uit te oefenen. En tussendoor zul je op onze Facebook pagina nog veel meer leuks vinden. Het is het plan dat ik ook meer live video’s zal gaan doen, zodat we ook meer interactie zullen hebben. Yay! Want het is veel leuker om interactief met jullie te kletsen en inspireren, niet waar?

Terug hoppen naar Mama Minke

Misschien kom je hier voor het eerst, anders ben je net bij Mama Minke geweest. Bij Mama Minke kun je lezen over haar leven als mama van een 4 jarige zoon, en 2 jarige dochter. Op haar blog schrijft ze veel over haar dagelijks leven maar ook over christelijk geloof(s opvoeding). Dus voor inspiratie in die richting ben je bij haar op de juiste plek.

WIN € 25,- shoptegoed bij bol.com

Vandaag kun je bij ons maar een tegoed bon winnen van maar liefst € 25,- op bol.com . Zoals je weet kun je op bol.com bijna alles kopen, dus het enige wat ik van je wil weten als mee doet, is : wat zou jij met dit shoptegoed kopen?!’

Meedoen kan tot en met zaterdag 12 januari 2019, 23:59 uur. Een week de tijd dus om eens goed rond te kijken op bol.com en te kiezen wat jij met € 25,- shoptegoed zal gaan doen.

Meedoen kan door onderstaand formulier in te vullen. Op zondag 13 januari 2019 kiezen wij de winnaar. Deze krijgt persoonlijk bericht via het opgegeven email-adres.

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=ztCq1&webforms_id=30546804″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Verder hoppen naar Tot Aan De Maan En Terug

Dan kun je nu gauw verder gaan naar Tineke, van de blog ‘Tot aan de maan en terug’. Hier schrijft zij over alles wat haar als moeder interesseert en wat ze mee maakt. Haar blogs bestaan vooral uit foto-dagboeken, dus als je houdt van reality tv (of in dit geval reality blog) dan kun je je hart hier openhalen. Ook Tineke geeft een leuke prijs weg! Dus hop hop, verder naar Tot Aan De Maan En Terug