Ben jij ook helemaal dol op paperbags?! Wij hebben ze echt in bijna elke ruimte (op de badkamer) na in ons huis staan, omdat ze gewoon super praktisch en stijlvol zijn. Ik heb mijn nieuwste planten erin staan, bij gebrek aan een mooie pot, de knuffels van de kids slapen erin, en de kleren worden erin gepropt als ze niet opgehangen willen worden. Paperbags for life dus! Ook Studio Circus snapt dat en bracht hun iconische pinguïn op een XL paperbag uit. En groot is hij inderdaad! Deze joekel meet maar liefst 70×50 centimeter, en is daarmee bijna net zo hoog als onze 4 jarige meid. Ik gok dus eigenlijk dat hij wel 90×50 is, maar ik durf de makers van de paperbag niet tegen te spreken 😉 En we mogen deze week één XL paperbag weggeven aan jullie, dus stay tuned!

XL paperbag Pinguin

Naast kaartjes, posters en kleding verkoopt Studio Circus nu dus ook de XL paperbag. Gemaakt van drie lagen stevig kraftpapier, is deze zak een prima uitkomst voor oneindig veel speelgoed, kleding of knuffels. Wij gebruiken de pinguïn paperbag nu in de babykamer, waarin ik alle dekens doe. Zo staat de zak ook steviger dan wanneer je er niet zo heel veel in hebt. En babylief houd ervan om tegen de pinguïn aan te tikken en slaan, een beetje body is dus wel zo handig.

De zak komt in een groot plat pakket, je moet dus wel even de paperbag zelf wat vorm geven. Je kunt ervoor kiezen om de bruine rand aan de bovenkant om te slaan (zoals het eigenlijk hoort) of je laat de zak gewoon helemaal wit. It’s all yours. Omdat de zak zo hoog en groot was, speciaal vergeleken met mijn kleine meisje, heb ik er dus voor gekozen om een beste rand eraan te maken. Zo heb ik ongeveer 10 cm omgeslagen.

Waarschijnlijk gaat de paperbag binnenkort verhuizen naar de meidenkamer, dus dan zullen er wel tientallen knuffels in belanden. En als ze die er allemaal uit willen halen kan dat prima. Hier gooien ze de paperbag gewoon om, en kruipen erin om zo het onderste uit de kan (uh zak) te halen. De zak is echt heel stevig, dus je kunt ze er met een gerust hart mee laten ‘spelen’.

WIN: XL Paperbag Pinguin van Studio Circus

En dan nu dé win-actie! Je kunt komende week namelijk kans maken op deze gave paperbag. Het enige dat je hoeft te doen is ons te laten weten waarvoor je de paperbag wilt gaan gebruiken. Easy dus. Het liken van onze social media FacebookInstagramTwitter en Pinterest of volgen via Bloglovin, geeft je extra win kassen maar is niet verplicht 😉

Meedoen kan van woensdag 15 februari tot en met woensdag 28 februari 2017. De winnaar krijgt donderdag 23 februari via de email persoonlijk bericht. Zorg dus voor een geldig email adres en kijk die dag af en toe in je spam folder (voor het uitzonderlijke geval dat het in je spam terecht komt). Goodluck!