WIN een Meet & Greet met de Paw Patrol!!! Komende woensdag (3 augustus 2016) komt Chase van de Paw Patrol (welke kleuter mama kent ze niet?!) naar het Veiligheidsmuseum in Almere. Dus doe snel mee met de win-actie die alleen vandaag geldig is, en win 4 kaartjes voor het PIT museum, en kom woensdag (of als je echt niet anders kan een andere dag) om de Paw Patrol in het echt te ontmoeten!

13782180_595561843954281_3772581070827137021_n

Het Veiligheidsmuseum

Ben jij benieuwd naar de wereld van politie, brandweer of ambulance? Kom dan naar het Veiligheidsmuseum PIT! In PIT kom je van alles te weten over de geschiedenis van veiligheid en wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken.
Geniet met het hele gezin van een leuk en leerzaam uitje! Bekijk de historische collectie met onder meer de politie Porsche of neem een kijkje in een echte politiecel! Speel spannende crime-scene games, blus een digitale brand of los een echte misdaad op. Op de skelterbaan test je hoe veilig je zelf bent in het verkeer of doe een van de andere zelftesten: ben jij geschikt voor de politie, brandweer of ambulance?
Na een bezoek aan PIT weet je hoe bij te dragen aan een veilige samenleving. Leerzaam maar vooral heel leuk! IMG_3926

 

Wij gaan ook deze woensdag, en een review van het PIT museum volgt dan heel snel. Het ziet er allemaal heel leuk uit in ieder geval.

Meedoen is makkelijk en kan op maandag 1 augustus. De winnaar krijgt dinsdag 2 augustus persoonlijk bericht via de email. Laat dus een geldig adres achter.

 

Wat moet je doen?

Like *Coolest Kid On The Blog(heb je geen Facebook laat dat dan even weten in je reactie op dit bericht)

Laat een reactie achter onder dit bericht, en vertel ons wie je mee wilt nemen naar deze Paw Patrol Meet & Greet in het PIT museum.

 De winnaar van de vier kaarten voor de Meet & Greet met Paw Patrol is: 

Irma 

Irma we wensen je veel plezier met de kaarten en vooral de Meet & Greet met Chase. Wie weet komen we jullie nog tegen die dag