Nog op zoek naar leuke wandversieringen? Kijk dan snel verder naar alle gave posters en ansichtkaarten van Studio Circus. En deze week maak je maar liefst drie keer kans om deze grote poster te winnen!

Studio Circus

Met de producten van Studio Circus maak je van elke kamer in een handomdraai een hippe, vrolijke kinder- of babykamer.
Studio Circus staat bekend om posters en kaarten met hippe designs: lief voor de meisjes, stoer voor de jongens. Hang de posters aan de muur in een lijst of plak ze op met whashitape.
De ansichtkaartjes zijn niet alleen erg leuk om in te lijsten en op te hangen in de kinderkamer, maar ook leuk om te versturen. Voor verjaardagen, geboortes of om gewoon eens “Ik vind je lief!” tegen iemand te zeggen.

Wij houden bij Studio Circus erg van dieren, wat meteen terug te zien is in onze ontwerpen. Apen, flamingo’s, tijgers en nog veel meer dierenvriendjes sieren onze posters en kaarten. Kijk vooral eens naar het ‘Dieren-ABC’: zesentwintig dieren samen op één poster.
Een gezellige, leerzame beestenboel. Naast dieren, houden wij ook erg van de natuur. Daarom gaan we bij Studio Circus duurzaam te werk. De kaarten en posters worden op 100% gerecycled papier gedrukt.

ABC Studio Circus

Wereldkaart poster

Op de nieuwe wereldkaart (afmeting 50×70 cm) van Studio Circus vind je een verzameling van kleurrijke dieren en zie je ook waar ze wonen.
Gemaakt in het herkenbare en eigentijdse kleurgebruik van Studio Circus en daarom blikvanger aan de muur van elke (kinder)kamer. Meer heb je niet nodig om een muur op te fleuren en het is nog educatief ook!

Want hoe heet toch dat werelddeel waar je de zebra ziet?
Wie kan als eerste de olifant aanwijzen?
En welke dieren wonen er in Australië?

Je hoeft de wijde wereld niet in de trekken om deze te bewonderen, dat kan nu ook vanuit je eigen stekje!

WIN: 3x de wereldkaart poster 50×70 cm

Wil jij ook zo’n te gekke poster winnen? Doe dan snel mee en wie weet hangt deze wereldkaart binnenkort wel bij jou aan de muur!

Meedoen kan van zondag 5 juni tot en met zondag 12 juni. De winnaars krijgen maandag 13 juni persoonlijk bericht via de email. Laat dus een geldig adres achter.

image001

Wat moet je doen?

Like Coolest Kid On The Blog

Laat een reactie achter onder dit bericht.

Extra winkans:

Volg CKOTB op Instagram, Twitter en/of Pinterest.

Tag twee anderen die samen met jou deze gave wereldkaart willen winnen…