Hoe overleven we wéér zes weken thuis met de kids tip 21029! Neem een camera zodat de kids zélf hun belevingen en ondernemingen kunnen vastleggen voor altijd… Toen ons gevraagd werdt of wij wel een kindercamera wilde testen had ik eerst zoiets van mmm nee hoeft niet perse. Ik had een beetje de standaard ‘kindercamera’ in mijn hoofd (welke overigens vast ontzettend leuk zijn, en ik zal ze onderaan het artikel ook even erbij zetten voor degene die dat wel zoeken). Maar die dingen zijn best wel heel erg groot en log, zodat de kids ze makkelijk kunnen vasthouden en ze ook zeker tegen een stootje kunnen.

Niet helemaal mijn ding, en vaak valt de kwaliteit van de foto’s best wel tegen. Het gaat dan meer om het ‘maken van de foto’s ‘, meer dan het ook echt gaat om hoe die foto’s er uit komen te zien. Dus nee, niet echt interesse om een kindercamera te testen. Maar toen ging ik even kijken welke kindercamera het precies was, en zag ik gewoon iets heel anders dan ik normaal zag. Een echte Full HD camera voor kinderen?! En niet een lelijk lomp ding, maar eentje die echt op een camera lijkt?! HIER moet ik meer over weten, en dus zeg ik tegen deze review van de Silvergear Kids Action Camera toch maar ja!

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

Silvergear Kids Action Camera in roze en blauw

Omdat wij vier kids hebben kregen we er zelfs twee! Joehoeeeee een roze en een blauwe versie. Denk maar niet dat de blauwe naar onze zoon ging en de meiden de roze kregen hoor… Want die vinden blauw ook heel tof (dankjewel Frozen’s Elsa, hahaha). Bij het open maken van de doos (die al redelijk klein was) kwam er een nog kleiner cameraatje uit! Echt bijna een kabouter versie… Super cute, maar het deed me wel even twijfelen aan de kwaliteit van de camera… Maar die viel helemaal niet tegen!

Specificaties:

  • 1,5 inch kleur LED scherm
  • Fotoresolutie: 2594 x 1944
  • Videoresolutie: 1920 x 1080
  • Afmeting: 65 x 40 x 16 mm
  • Oplaadtijd: 4-5 uur
  • Gewicht: 62 gram

Wat zit er allemaal bij deze HD kindercamera

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

De inhoud in het kort:

  • Oplader
  • USB stick voor de SD-kaart
  • Stickers om te personaliseren
  • Nek koord

Je krijgt bij deze HD kindercamera van Silvergear handige snoertjes om de boel op te laden, een super handige en fijne USB stick waar je de SD kaart zo insteekt.. Dat is toch vaak wel een gedoe want ik heb geen SD kaart lezers, maar met deze USB stick was dat zo opgelost! Ideaal ook voor die andere SD kaartjes die ik heb en altijd mee loop te klungelen.
Ook zitten er stickers bij om de camera te personaliseren, en wat ik zelf echt TOP vindt, is het lintje wat je om je nek kunt hangen en de camera ook aan hangt. Zeker als de kleintjes ermee rond lopen vind ik het wel fijn dat de camera niet op de grond kan vallen op deze manier.

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

Jammer voor hun konden ze er niet gelijk foto’s mee maken, want er zat geen SD kaartje voor het geheugen bij. Dat had ik even over het hoofd gezien, dus snel online besteld.. Nou ja snel… Door Corona (slappe smoes hoor, inmiddels weet je al 4 maanden dat bezorgen langer kan duren, dus ga mij niet vertellen dat je de volgende dag bezorgd….) duurde het maar en duurde het maar… Een bezoekje aan de dichtstbijzijnde Action was sneller geweest en niet echt duurder. Dus je kunt net zo goed daar even een kaartje met 16 GB kopen voor € 6,99 dan kun je gelijk met de kids aan de slag met de camera.

Personaliseren maar

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

Erg leuk is dat er echt allerlei leuke stickers bij zitten om je HD kindercamera te versieren. Dus nog voordat ik uberhaupt een beetje heb kunnen kijken naar wat de camera allemaal kan, waren de camera’s al vrolijk versierd door de twee oudste dametjes.

Snel even wat fotootjes maken dus voor de review en de stickers zaten binnen no time allemaal (bijna allemaal dan) op de camera’s. De camera’s waren trouwens gelukkig al opgeladen dus dat hoefde niet ook nog te gebeuren.

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

De kids vinden het echt heel erg leuk dat ze helemaal hun eigen draai aan de camera’s kunnen geven. Helemaal als ik ze vertel dat op deze manier dus helemaal NIEMAND in de hele wereld dezelfde camera heeft als zij… Glunderen joh!

Aan de slag met de HD kindercamera van Silvergear

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

Echt serieus, review foto’s maken met vier springende enthousiaste kinderen om je heen is soms best een klus! Ze moesten al zolang wachten (op de SD kaarten) en nu mochten ze dan eindelijk aan de slag. Dikke ruzie om wie nou als eerste welke camera mocht.. Ach ja, ze houden wel van elkaar hoor hahaha. Maar goed. De oudste twee dames kunnen het beste luisteren naar foto aanwijzingen (want ik wil ze nog steeds niet herkenbaar in beeld, terwijl de kids eigenlijk altijd willen poseren met hun kop vol in beeld) dus die mochten mama helpen.

De HD kindercamera ligt echt perfect in de hand, dus dat kabouter formaat is voor hun echt perfect. Veel beter dan die logge dingen.

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

Ze kunnen ook gelijk op het schermpje zien welke foto (of video) ze gemaakt hebben dus er moet ook echt gelijk naar elke foto gekeken worden. Het bedienen van de knopjes en de functies is ook erg makkelijk en de kids hebben het beter en sneller door dan ik.

Ook leuk is de functie waar je zelf kaders voor om de foto kunt kiezen. Er zijn een aantal opties (met lekker kinderlijke kaders en zelfs een kerst kadertje) die natuurlijk uitgebreid getest worden. De kids vinden de camera echt wel heel erg fantastisch! Er wordt druk gevlogt, gefotografeert, geshowt en nog veel meer… De camera’s gaan dagen lang mee naar buiten om beestjes te fotograferen, ik wordt de halve dag achterna gezeten en krijgen mini kabouter lenzen in mijn neus gedrukt die zorgen voor de meest charmante foto’s.

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen

Dus ja, een kindercamera is echt wel een super aanwinst voor tijdens de vakantie! Ze moeten echt heel vaak worden opgeladen (geeft de kindercamera gelukkig wel op tijd aan) omdat ze er echt zoveel foto’s en filmpjes mee maken.

WINNEN ! Wij geven 2 HD kindercamera’s van Silvergear weg

Whoop whoop, jij kwam waarschijnlijk voor dit gedeelte hahaa. En jaaa we mogen gewoon maar liefst 2 camera’s weg geven aan onze trouwe (en nieuwe) volgers.

.

Meedoen met deze win-actie kan van woensdag 15 juli tot en met woensdag 22 juli 2020 23:59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Extra win-kansen maak je door onze socials te volgen/liken

Coolest Kid On The Blog op Instagram

Onze nieuwste webshop (STCKRS) met (magnetische) stickers voor jouw Ikea Düktig speelkeukentje

Coolest Kid On The Blog Facebook pagina

STCKRS (nieuwe webshop) Facebook Pagina

SilverGear Kids Action Camera Full HD voor kinderen