Heb jij een K3 fan die samen met Hanne, Marthe en Klaasje alle danspasjes van de nieuwste K3 liedjes leren? Of heb je een prins(esje) dat graag naar Prinsessia kijkt en de allernieuwste afleveringen maar al te graag wil zien? Lees dan snel verder, doe mee met deze super leuke win-actie.

K3 Dans Studio

K3 heeft een muzikaal dansfestijn opgenomen. Op deze swingende DVD van Studio 100 staat uiteraard de hitsingle “10.000 Luchtballonnen”, maar ook klassiekers zoals “Oya lélé” en “MaMaSé!”. Marthe, Klaasje en Hanne leren in elke aflevering de choreo van een K3-nummer. Jonge kijkers – en natuurlijk hun ouders en grootouders – kunnen nu lekker meedansen en zingen op de allerleukste K3 nummers. Voel je een echte ster en zing en dans mee met K3 Dans Studio!

Hieronder kun je vast een klein stukje zien van één van de afleveringen

Prinsessia Vol. 6

Prinsessia Vol. 6 laat zes nieuwe afleveringen zien waarin we de avonturen van jullie favoriete prinsessen Roos, Violet, Linde, Iris en Madeliefje beleven. Kijk, geniet en wordt na elke les ook zelf een beetje meer prinses!

Afleveringen:

Superbasiel
Basiel is helemaal bezeten van de superheld in zijn stripboek. Hij droomt ervan om ook een échte superheld te zijn. Na wat goeie raad van Madeliefje neemt hij een beslissing: Basiel is van nu af aan Superbasiel!

Het kikkerbrouwsel
Iris maakt een drankje waarvan je in een kikker verandert. Madeliefje beslist dat het officiële kikkerdag is: ze loopt en kwaakt zoals een kikker. Iris denkt dat Madeliefje van het drankje heeft gedronken en het lijkt besmettelijk te zijn.

De schoolraad
Juf Flora heeft besloten om een schoolraad op te richten en zoekt een voorzitter. Zowel Roos als Violet stellen zich kandidaat. Ze gooien alles in de strijd om te winnen en gaan wel heel erg ver…

Prinsessia vol. 6

Spinnenvrees
Linde treft een spin aan op haar kamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. Omdat ze zo bang is van een klein spinnetje besluiten de prinsessen om haar van haar angst af te helpen.

Survival
Juf Flora heeft verteld over een prins die twee weken lang op een onbewoond eiland heeft gewoond. De prinsessen zijn onder de indruk. Violet wil bewijzen dat ze ook kan overleven met weinig middelen en besluit om op survival te gaan.

Bijgeloof
Roos wil niet onder een ladder stappen waardoor Violet haar uitlacht. Dat is immers toch maar bijgeloof! Linde vindt dat niet netjes van Violet en besluit om haar een lesje te leren, samen met Iris en Basiel.

WIN 2x K3 Dans Studio & Prinsessia Vol. 6

Meedoen kan van woensdag 8 juni tot en met zondag 12 juni. De winnaars krijgen maandag 13 juni persoonlijk bericht via de email. Laat dus een geldig adres achter.

Wat moet je doen?

Like Coolest Kid On The Blog

Laat een reactie achter onder dit bericht.

Extra winkans:

Volg CKOTB op Instagram, Twitter en/of Pinterest.

Tag twee anderen K3 en/of Prinsessia fans die maar al te graag ook deze DVD’s willen winnen.