Nog op zoek naar een statement wieg voor je allerliefste baby? Dan moet je zeker even dit vilten hangwiegje ‘Little Nest’ van O-bjekt.com bekijken.

objekt crib

Een hangwiegje voor een goed begin

Dat baby’s houden van wiegen en schommelen dat weten de ervaren ouders wel. Af en toe is het om gek van te worden, want sommige baby’s slapen alleen maar in de kinderwagen of in de autostoel in een rijdende auto (wat zorgt voor nachtelijke ritjes om maar even geen gehuil te horen). Dus daarom is een hangwiegje eigenlijk de meest logische keuze als je op zoek gaat naar een bedje voor je kleintje.

a371b1_6bf2d778d0b74e68a0aed50f5df68857

Statement hangwieg ‘Little Nest’

Als je dan toch kiest voor een hangwieg kies dan voor eentje met een prachtig design en een fantastische afwerking. Is het een ei of lijkt het meer op een cocon? Zeg jij het maar…

Het hele wiegje is gemaakt van 100% natuurlijke materialen waarvan de basis is gemaakt vilt.
Het vilt is gemaakt van twee lagen Merino wol dat op traditionele wijze met de hand wordt gemaakt. De neutrale grijze kleur maakt dat het wiegje helemaal past in elk interieur, en voor zowel jongens als meisjes leuk zijn. En wat dacht je van de contrasterende witte stitches?

littlenest_04

Eén van de leuke details vind ik het leer dat het wiegje een stoerder tintje geeft. Al met al dus echt een design item voor je baby uitzet. Ik heb nergens een prijs kunnen vinden (wat waarschijnlijk helaas betekent dat het voor de gemiddelde ouders niet heel betaalbaar zal zijn) maar  het is het dromen waard.

Nog een leuk extraatje, je kunt het wiegje ook gebruiken zonder het op te hangen. Dus een lekker plekje in de woonkamer of op je eigen slaapkamer, waar je kleintje knus en veilig kan liggen brabbelen of slapen.

o-bjekt-littlenest-cradle-5

Ben jij ook gek van (hang)wiegjes? Ik zit te denken om binnenkort de leukste wiegjes op een rij te zetten, welke kan er zeker niet ontbreken volgens jou?