Houten speelgoed. Sinds een jaar ben ik er verliefd op geworden. Ik wist niet eens dat er zoveel mooi houten spul was. Dus dit jaar is de missie om zoveel mogelijk plastic rommel het huis uit te werken en zoveel mogelijk duurzaam en mooi speelgoed ervoor terug te krijgen. Ik begin maar met het baby speelgoed, want babylief heeft er toch geen weet van als ik het plastic speelgoed dat we nog houden, wegdoen. Dus tijdens de zoektocht naar leuk houten babyspeelgoed kwam ik onderstaande vijf cadeau’s tegen. Er zit vast wat leuks voor jouw kleine bij.

Le Toy Autoset Londen

9200000064245900Super leuke houten autoset waarmee je je in Londen waant. Wat dacht je van de karakteristieke rode bussen, een taxi en nog een auto. De auto’s zijn gedetailleerd en daarom extra leuk om mee te spelen.

 

Rupsje Nooit Genoeg Trekdier

9200000069946922

Wie kent Rupsje Nooit Genoeg nou niet? Het super leuke prentenboek van het rupsje dat zich door het hele boek heen vreet is een ware klassieker. Extra leuk is het dus voor je kleine om dat rupsje de hele dag achter zich aan te kunnen trekken. Een soort eerste huisdier dus 😉

Goki Ark van Noach – poppenhuis

1004004013021717

Als je een leuke startersset met houten dieren zoekt dan is deze ark van Noach met Goki dieren een prima start. Voor minder dan €40 heb je 30 speelfiguren met heel veel dierenpaartjes. Gemaakt van hout, geen giftige stoffen en dus prima speelgoed, zelfs voor de kleintjes.

 

Sebra Stapelblokken met letters

9200000058082887

Prachtige, tijdloze en leerzame stapelblokken van Sebra. Niet alleen mooi in je interieur (je hoeft ze dus niet op te ruimen! 😉 ) maar ook nog eens super leerzaam. Aan elke kant van de blokjes staan letters van het alfabet. Dus je kunt niet alleen mooi stapelen, maar ook gave woorden maken. Of de naam van je kleine op het commode plankje, als het nog te klein is om zelf mee te spelen.

Janod Funny Robots Magneten

janod funny robots magneten

Hoe leuk zijn deze grappige houten robots? Nog leuker is dat het puzzels zijn die door magneten aan elkaar zitten. Zo kun je dus ook de robots onderling combineren voor de gekste en leukste robots. Te gek cadeau voor kiddo’s tussen de twee en vijf jaar.

 


Alle product links zijn affiliate links. Dit betekent dat jij niets extra betaald, maar elke klik en verkoop ons iets extra’s oplevert. We zouden het dus super vinden als je op deze manier je aankopen doet 😉 Alvast bedankt!