Vans & Snoopy voor de tofste sneakers en accesoires – PRESS

Vans en Peanuts hebben al eerder samengewerkt: in 2014 zijn de grappige personages via de Vault by Vans-lijn ook al met succes op een Limited Edition-collectie verschenen. Voor het najaar van 2017 werken Vans en Peanuts wederom samen aan een uitgebreide schoenen-, kleding- en accessoirecollectie die straks wereldwijd verkrijgbaar is. In deze collectie maken de onvergetelijke personages van Charles M. Shultz wederom hun opwachting, ditmaal in de uitvoeringen uit de jaren 60 en 70. Je vindt ze allemaal op Vans Classic-schoenmodellen en kleding en accessoires voor dames en heren.

Vans & Peanuts Old Skool

De collectie trapt af met de Vans x Peanuts Old Skool in de vorm van een hommage aan het karakteristieke zwart-gele shirt van Charlie Brown. De Old Skool heeft een geel hielpand met een Sidestripe die lijkt op de met de hand getekende chevronstreep op het shirt van Charlie Brown. De Charlie Brown Old Skool is in stijl afgewerkt: op de tong van beide schoenen is ‘Good Grief’ geborduurd. Verder is er een schoen met een zeer exclusieve print van een skateboardende Snoopy in verschillende houdingen. En als je goed kijkt, zie je dat Snoopy een voerbak met dambordpatroon vast heeft. Maar het feestje is natuurlijk pas compleet met de volledige Peanuts-crew en ze staan dan ook allemaal op de volledig bedrukte Slip-On.

Voor heren is er een Limited Edition-kleding- en accessoirecollectie met daarop de retro Peanuts-personages. Denk bijvoorbeeld aan een Snoopyoverhemd en een Torrey Coaches Jacket. De collectie bestaat verder uit een aantal T-shirts met de Peanuts-personages en ook hoedjes/petjes, rugzakken en sokken.

Dit seizoen is er speciaal voor dames een exclusieve schoenencollectie ontworpen. Zo is daar Snoopy die, afgebeeld op een roze Classic Slip-On, Lucy een kus probeert te geven. Bovendien staat Snoopy op de hiel van elke schoen weer bijna zoenend afgebeeld, maar ditmaal met een verwarde Charlie Brown. Dit liefdevolle tafereel van Snoopy-zoentjes wordt doorgevoerd op de Old Skool. Verder bevat de collectie een Authentic met all-overprint van Woodstock die in verschillende houdingen rondfladdert. De damescollectie is compleet met de Sk8-Hi Moc. Deze heeft franje waarmee het dak van Snoopy’s hondenhok wordt nagebootst en een afbeelding van Snoopy en Charlie Brown die met elkaar communiceren.

Verder bevat de damescollectie kleding en accessoires die een samensmelting zijn van de kenmerkende Vans-skatevormgeving en klassieke kledingsilhouetten, met daarop Peanuts-personages als Snoopy, Woodstock en Joe Cool en prints op truien, sweaters, jurken, T-shirts en een jas. Maar een collectie is natuurlijk pas compleet met bijpassende accessoires, en die zijn er! Wat dacht je van de Realm Backpack, de Court Side Hat, de Girl Gang Crew en de Canoodles.

En zelfs de allerkleinste Peanuts-fans kunnen hun voetjes in Vans x Peanuts-schoenen steken dankzij de speciaal voor kinderen en peuters ontworpen schoenencollectie. Op de Sk8-Hi Zip staat Joe Cool, op de Authentic vind je een skatende Snoopy, de Classic Slip-On heeft een zoenende Snoopy en op de Classic Slip-On is de volledige Peanuts-crew weergegeven. Speciaal voor kinderen en peuters is er het exclusieve Flying Ace-ontwerp op de Sk8-Mid Reissue V, waarin Snoopy het opneemt tegen de Red Barron!

9 Comments

 • Reply Sandra juni 11, 2017 at 4:35 pm

  O! Ik ben verliefd! Fan van Vans en Snoopy, just love Snoopy! Ik wil een paar! 🙂

 • Reply Bianca juni 11, 2017 at 1:44 pm

  Ik vind ze zo gaaf en schattig alleen zou ik ze toch niet snel zelf dragen en mijn dochter heeft dit jaar geen nieuwe schoenen meer nodig (luxe probleem haha) x

 • Reply MC Kleuver juni 11, 2017 at 1:17 pm

  Ziet er heel leuk uit. Ook voor kinderen zo te zien!

 • Reply Rory juni 11, 2017 at 1:00 pm

  Ge-wel-dig!!! Die hoge gympen met dat ‘matje’ aan de achterkant. Het is dat het nu even niet kan anders had ik ze halsoverkop besteld. Geweldig wat gaaf. Doet mij terugdenken aan vroeger. Ik kreeg – van de markt in Hilversum – mijn eerste horloge van mijn ouder van … Snoopy! En ooit kreeg ik een katoenen ochtendjas uit de speciale (dure) Snoopy-winkel in Den Haag. Je artikel brings back memories. Te gek!

 • Reply Fleur juni 11, 2017 at 12:21 pm

  Echt geweldig! Mijn vriend draagt al jaren Vans, maar nu ze elke jaar een samenwerking aan gaan, dragen mijn dochters ze ook graag. We hebben al Hello Kitty Vans en Disney Prinsesen. Ik denk dat ze Snoopy ook graag willen dragen

 • Reply Cassandra juni 11, 2017 at 12:12 pm

  Wat een toffe samenwerking tussen snoopy en vans. Vind vooral de roze varianten erg leuk!

 • Reply Bloggelientje juni 11, 2017 at 12:06 pm

  Ik kende het merk Vans eigenlijk alleen als schoenen. Wat leuk dat ze ook kleding hebben. Ik vind de schoenen er erg leuk uit zien.

 • Reply Sofie juni 11, 2017 at 11:45 am

  Ah wat leuk! Ik vind de licht roze schoentjes echt heel schattig! 🙂

 • Reply Amanda juni 11, 2017 at 11:40 am

  Ja, ik vind dit echt zo gaaf! Het is dat we gisteren net nieuwe schoenen en slippers hebben gekocht voor Dante..!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.