(door Sharon) Zoals beloofd deze keer een blog over de vakantie outfits van Bodhi en Billie.

Wij hebben net een heerlijke familie vakantie van drie weken achter de rug. “Drie weken!” hoor ik je denken. Ja, drie hele lange weken met onze dikke billen op Bali… En wat hebben wij genóten.

Wij hebben zelfs zo erg genoten van alles om ons heen, dat ik maar weinig outfit foto’s heb gemaakt. Maar belofte maakt schuld, dus hier dan toch een zeldzame selectie.

Ik val maar gelijk met de deur in huis met deze foto van Billie in haar badpak. Zoals je waarschijnlijk al eerder gelezen hebben zijn wij fan van Vingino en van prints. De combi van deze camo print met de neon peach details maakten van deze badpak een musthave. Helaas is deze badpak niet meer verkrijgbaar, maar dat maakt het wel een collector’s item.

Het is tijd om Bali te ontdekken! Onderweg van Ubud naar Seminyak besluiten we om de Tegenungan Waterfall op te zoeken. Bodhi draagt een shirt uit een van de hipste Balinese skate shops, gecombineerd met een grijze korte broek van de Zara en slippers van REEF. Billie draagt een T- Shirt van de Zara. Zoals je ziet, hebben wij voor haar een paar maten groter gekocht zodat zij het als een jurk kan dragen. Haar outfit wordt afgemaakt met haar favoriete Vans Slip-On. Waarom deze favoriet zijn? Vijf woorden: “Glow-in-the-dark bliksemschichten”.

Voor de beste koffie en red velvet cake in town, ga je naar Revolver in Seminyak. Dit is een van de hotspots waar je geniet van de heerlijk koffie dat wordt geserveerd in een Coffee Boutique. Nieuwsgierig? Klik hier en je ziet onmiddellijk wat er Boutique aan is! Billie draagt hier een zachte schoolgirl skirt van Belhamelkids. Deze wordt gecombineerd met een ontzettend schattige blote-rug-shirt van OUAPC …And boy doe we love OUAPC… Bodhi draagt een Tiffosi T-Shirt, verkrijgbaar in Nederland via Hummel&Hummels, gecombineerd met een short van OUAPC.

Wanneer je in Indonesië bent, draag je ook kleding uit Indonesië. Pocoyolo is een toffe shop uit Jakarta met handmade baby en kinderkleding. Zowel het T-Shirt van Billie, als de trui van Bodhi komen van dit kleurrijke merk. Het broekje dat Billie draagt is van Blonde Zusjes, de broek van Bodhi komt van de Primark en is ook dit keer weer afgemaakt met de one-and-only Vans Sk8-Hi.

In onze laatste week in Bali zijn wij een paar dagen naar het naastgelegen eiland Nusa Lembongan geweest. Hier hebben wij mogen genieten van de hagelwitte zandstranden en helderblauwe zee. Billie is genietend gespot bij een van deze prachtige stranden in haar watermeloenen T-Shirt van Pocoyolo en een short van OUAPC.

Na terugkomst in Nederland zijn we weer lekker wezen ravotten in het voor ons geliefde Nijmegen. De Vasim en de Honig zijn bij uitstek de stoerste plaatsen om dit te doen. Deze locaties zijn omgeven met ware streetart waar het kunst van de muren spat. Je vindt hier ook tal van ateliers die handgemaakte producten verkopen, waaronder lokaal gebrouwen bier, dus neem je vent ook lekker mee! Dit inspiratie volle stukje Nijmegen is een van onze favorieten plekken in ons stadje geworden, daarom nemen we een paar regenplassen wel voor lief. Zowel Bodhi als Billie zijn ook dit keer weer gekleed in OUAPC, om de outfits af te maken zijn ze hier te zien met, hoe kan het ook anders, Vans schoeisel.

 

Leuk dat je weer de tijd genomen hebt om mijn blog te lezen over onze vakantie-outfits.
Wij hebben genoten van onze welverdiende vakantie en wij wensen je een prachtige mooie zomer, waar die ook heen gaat: van speelplaats om de hoek, tot in de verre hoeken van de aarde, always remember: Play well, Dress better.

Raak je niet uitgekeken op onze vakantiekiekjes volg ons dan op Instagram.


Mijn naam is Sharon, ik ben 31 jaar en samen met mijn vriend Daan runnen wij het huishouden van de Soeroredjo’s. Onze twee kinderen Bodhi Ray van vier jaar en Billie-Mae van twee jaar hebben vaak het hoogste woord in ons huis. Zo zorgen zij ervoor dat ons leven een groot; overweldigend en enthousiast feest is, waarin je nooit weet welke muziekgenre er vandaag weer afgespeeld wordt. Je kunt ons volgen via Instagram voor dagelijkse outfit inspiratie.