(door Shelby) Wat super leuk om onze style met jullie te delen via Coolest Kid On The Blog. Ik ben Shelby Coster (24) en ben moeder van Vajèn Luna Ivy (3). Ik ben verslaafd aan shoppen. Jaaaaa echt heel erg! Wat een geld ik uitgeef aan kleding voor Vajèn en soms mezelf een beetje vergeet. In het begin was het nog erg zoeken naar een stijltje wat ik echt bij Vajèn vond passen. Soms deed ik balletrokjes bij Vajèn aan en soms weer wat stoerder of dure merkjes. Sinds 1,5 jaar hou ik “bijna” dagelijks foto’s bij van alle outfits op  Vajèn Instagram. Ik varieer nog steeds heel vaak met outfits. Van tutu’s met laarsjes tot stoere broeken met gaten en dr.Martens eronder.

Stoere meiden kleding

Ik wil via mijn gastblogs laten zien dat een meisje ook heel stoer gekleed kan zijn. Sommige mensen zullen zeggen: jeetje wat kleed zij haar kind volwassen! Dit klopt. Ik kleed Vajèn vaak het zelfde als mij. Twinnen met je dochter is toch super leuk? Ik vind dat iedereen zijn eigen style heeft. Iedereen mag zelf bepalen hoe hij/zij hun kind aankleed. Stoer kan ook gemengd worden met schattig. Ik zeg ook altijd Vajèn heeft cute & though outfits. 

Deze outfit is 1 van mijn favoriete! Het bontjasje maakt het helemaal af. Het jasje is van Apaman (Amerikaans merk). Het jasje kan je overal bij dragen en is precies goed voor deze tijd van het jaar. Het is een tussenjasje. Zwart vind ik toch wel echt een makkelijke kleur. Ik ben totaal niet van de meisje meisje kleurtjes! Als ik bij Vajèn een tutu aan trek is die ook vaak zwart of grijs. Dit jasje is ook gewoon super mooi in het zwart. Ik krijg heel veel leuke reacties op het jasje. Ik had het jasje gezien bij North West (dochter van Kim Kardashian). De Kardashian kids zijn voor mij een grote inspiratie. Hoe North gekleed is precies die style! I love it. 

Onder het jasje draagt Vajèn een zwarte leggingbroek met stukjes “leer” op de knieën. Deze legging komt bij de H&M vandaan. De khaki schoenen zijn weer heel stoer, deze komen bij FashionkidsNL vandaan. De kleur khaki is helemaal hot nu! Het zijn look A like Timberlands. Voor Timberlands betaal je €110 en voor deze maar €15 en ze zijn gewoon vet stoer! Kan voor een jongen en meisje gedragen worden en zitten perfect! Stevige schoenen en goede kwaliteit voor deze prijs. 

Een outfit maak je natuurlijk helemaal af met een leuke zonnebril en een kids “Chanel” tasje. De bril en tas komen beiden van Ali Express. Ik shop best vaak op Ali Express, je kan er super leuke dingen vinden voor een spot prijsje. Hoe schattig en stoer tegelijkertijd is deze outfit?! 


(over Shelby) Ik ben Shelby Coster (24) en ben moeder van Vajèn Luna Ivy (3). Ik ben verslaafd aan shoppen. Jaaaaa echt heel erg! Wat een geld ik uitgeef aan kleding voor Vajèn en soms mezelf een beetje vergeet. In het begin was het nog erg zoeken naar een stijltje wat ik echt bij Vajèn vond passen. Soms deed ik balletrokjes bij Vajèn aan en soms weer wat stoerder of dure merkjes. Sinds 1,5 jaar hou ik “bijna” dagelijks foto’s bij van alle outfits op  Vajèn Instagram.