Vaderdag! Tijd om de hipste cadeau’s op een rij te zetten die papa écht leuk vind. Kijk maar gauw voor welke soort papa je een Vaderdagcadeau moet kopen, wij laten je zien wat die papa nou écht wil.

De hippe electronica papa

De iPhone hoesjes van het Nederlandse merk Mujjo zijn ongetwijfeld een van de mooiste cases die we hebben gezien. Het schitterend afgewerkte, lichtbruin gekleurde leer getuigt van vakmanschap. Bovendien kan dit hoesje zo’n 2 à 3 pasjes bewaren achter je telefoon. Perfect voor een avondje uit; je hoeft je namelijk niet meer met fors gevulde zakken op de dansvloer te begeven. Uiteraard zorgt deze Mujjo case voor perfecte en solide bescherming van je iPhone 6. Je koopt er al eentje voor € 42,-

Mujjo leren hoes iPhone 6

Heeft jouw papa een mooie iPad Pro, van zijn werk of voor zichzelf? Dan is het met kinderen natuurlijk wel heel erg handig om een iPad Pro 11 inch hoes te kopen, zodat de iPad wat langer mee gaat, als de kids hem stiekem pakken.

De avontuurlijke papa

Heb jij zo’n papa die altijd in is voor een nieuw avontuur? Is hij sportief, houd hij van adrenaline kicks en denkt hij de nieuwe Max Verstappen te zijn? Geef hem dan een kart cadeaubon. Race pak aan, helm op… De baan ligt klaar, de geur van rubberbanden die het asfalt raken. Het leukste is het natuurlijk om dit met andere vrienden/papa’s te doen, dus om het feest compleet te maken, regel je dat zijn beste vrienden ook een kart cadeau bon krijgen…

De reislustige papa

Gaat de papa in kwestie graag op reis? En komt hij binnenkort in Amsterdam, Tokyo, Londen, New York, Rome, Berlijn of Parijs? Geef hem dan de Crumpled City Map. De wat? Een kaart van de hele stad die je in je broekzak kunt stoppen. een glas drinken over kan laten vallen, kan kreukelen tot je een ons weegt, en daarna steeds weer opnieuw kunt gebruiken. Gemaakt van speciaal materiaal waardoor het super duurzaam is. Op de kaart staan niet alleen de straten maar ook alle ‘sight see spots’. Te koop voor € 12,44.

Crumpled-City-Maps

De food papa

Wordt het een all you can eat restaurant, een wok, een bbq restaurant of een romantisch diner voor twee (dat je vier jaar geleden, voor de kinderen er waren, voor het laatst hebt gedaan). Liefde gaat door de maag! Dus neem je papa mee om zijn innerlijke mens te verwennen.

De Ninja Papa

Standaard heeft de dappere Ninja al alles, wat hij voor de job nodig heeft. De perfecte kleding (zwart), heel veel wapens (geluidloos) en het beste voortbewegingsmiddel dat er is (de eigen voeten). Er ontbreekt eigenlijk nog maar één ding: het Ninja 18 in 1 universele gereedschap. Want het beheersen van alle guerillavechttactieken en alle spionage-trucs zijn voor dit beroep weliswaar heel belangrijk; maar het kan geen kwaad als je de volgende oeroude technieken ook eens oefent:

Schroevendraaien
Flessen openen
Blikjes openen
Brieven openen
Wie dat allemaal maar triviaal vindt, heeft nog nooit – na een voltooide missie – voor een vastgeschroefd rolluik gestaan of in de verleiding gestaan voor het verdwijnen nog snel wat warms te eten of een schuimende blonde te openen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft. Met het Ninja 18 in 1 universele gereedschap hebben Ninja’s dat alles vanaf nu technisch in de hand. Zwart, elegant en in elke tas onopvallend weg te bergen (trefwoord: lichaamsvisitatie!). En het gegarandeerd afluisterzekere Ninja-mobieltje kun je er ook opzetten. Te koop voor minder dan € 10,-

the-wallet-ninja-18-in-1-multi-tool_3864

De luie papa

Moet jij nog een cadeau kopen voor een luie papa? Zo’n papa die na het werk gelijk op de bank ploft en dan minstens een half uur niet beweegt? Eentje die je niet blij zou maken met een kart cadeau bon, maar eerder met een goed kop koffie en een krant? Dan geef je toch een tijdschrift cadeau… Of wat dacht je van een hangmat/hangstoel om heerlijk in te relaxen. Wedden dat deze papa niet kan wachten tot de volgende Vaderdag?!

En? Wat voor papa moet jij gaan verwennen dit jaar? Heb je nog een leuk cadeau dat er zeker tussen moet staan, laat dat dan weten in de comments…