Je kent het vast wel. Zeulen met je handtas, leuren met een luiertas, en dan nog de maxicosi en misschien zelfs nog wel twee andere kids aan de hand. Jup, ik heb zojuist mezelf beschreven 😉 Maar van al die tassen wordt je niet veel stabieler dus ik was op zoek naar een luiertas waar ik mee over straat durfde, en mee naar events kon nemen, zonder alles weer te moeten overpakken elke keer. Dus via een win-actie van blog vriendinnetje Cassandra kwam ik een super shop tegen, met allemaal leren damestassen.

Het waren gewoon prachtige leren tassen waar ook luiers in paste! Dus wat was ik blij toen ik een tas mocht uitzoeken van Marington, hoe kan ik daar nou nee tegen zeggen 😉

Vandaag de ultieme mama én luiertas!

Chesterfield Diana

Ik kende Chesterfield wel van die prachtige leren statement banken. Maar ze maken dus ook minstens net zulke mooie tassen. Ik koos de Diana laptoptas. Want, een blogger zonder laptoptas is net zoiets als een wielrenner zonder fiets. Een apart gewatteerd vak met klittenband sluiting aan de bovenkant zorgt ervoor dat mijn geliefde MacBookje geen kant op gaat, en super veilig zit. En als de laptop niet meegaat (op de doordeweekse dagen) dan doe ik aan die kant de luiers en billendoekjes. Die hebben hier altijd de neiging om te gaan dwalen door de tas.

Dit zegt de fabrikant
De tas heeft aan de voorkant 2 vakken met ritssluiting. De tas beschikt over stevige leren handvatten en door de extra meegeleverde optionele en verstelbare schouderband is de tas ook comfortabel over de schouder te dragen.

Binnenin een ruim compartiment met een stevige ritssluiting, met een laptopvak geschikt voor 15,6 inch laptops of MacBook en een stevige binnenvoering. In de 2 voorvakken kunnen kleine dingen opgeborgen worden zoals sleutels en een mobiele telefoon. A4 documenten kunnen eenvoudig in deze tas worden meegenomen.

Handige vakjes

Een handtas is geen handtas als het maar twee vakken heeft (dat is tenminste mijn persoonlijke ongezouten mening). Je hebt gewoon niks aan een tas als het als één grote grabbelton functioneert. En met een hersenpan die van orde houdt (en het ook heel erg nodig heeft)  is een tas met een aantal vakken een must! Op het eerste oog had deze Chesterfield tas alleen maar twee kleinere vakken aan de voorkant, en twee grote vakken in de binnenzijde. Maar ik ontdekte steeds wat meer opbergruimte! Hoe heerlijk! Een rits sluit een vak af zo groot als de hele achterkant van de tas. Dus daar gaan mijn belangrijke papieren, of boeken die ik onderweg wil lezen. Dan kunnen ze tenminste niet ‘beschadigen’ door de andere spullen in de tas.

Aan de binnenkant zit ook een zelfde soort vak, alleen is die rits kleiner, dus passen A4 papieren daar niet echt in. Maar dat is een prima plek voor sleutels, kauwgom en meer. Op dat vak zijn nog drie vakjes gestikt, en daar gooi ik altijd mijn telefoon in, pennen, en meer.

Een fashionable luiertas

Met deze leren luiertas kan ik de wereld aan. Tenminste, dat is wat ik mezelf graag wijsmaak. Ik ga met een lekker gevoel de deur uit, omdat ik weet dat deze echte leren tas alles kan meenemen wat ik nodig heb. En ik hoef niet met een bulky lelijke standaard tas over straat.

Naast de handvatten is er ook een handige schouderriem. Ik vind het toch wel erg fijn wanneer ik een tas over mijn schouder kan gooien. Ook omdat ik vaak de maxicosi in de andere arm heb. Dan is het toch fijn om een hand vrij te hebben  voor sleutels en dat soort dingen. Dus het is ook een super fijne dames schoudertas!

En je weet wat ze zeggen over leer… Het wordt alleen maar mooier. Dus wie weet komt er over een aantal jaar wel een vernieuwde review online 😉

Wat is voor jou een must aan een fijne luiertas?! En wat vind jij van mijn beauty? 😉