Twinnen… Misschien een heel nieuw concept voor je, maar hopelijk weet precies waar ik het over heb. Twinnen is het ‘zelfde kleden’ als je kids, of kids onder elkaar. Maar hetzelfde kun je heel breed nemen. Het kan betekenen dat je allebei een gestreepte jurk draagt, of dat jij en je zoon allebei een wit t-shirt met daarop een statement aanhebben. Het is dus niet zo heel moeilijk als het lijkt, en best wel heel erg hip! Doordat je veel verschillende kleding kunt combineren, heb je niet veel nodig om misschien zelfs morgen al te kunnen twinnen met je kind. Het enige wat je nodig hebt voor een leuk begin is een blauwe jeans, en een zelfde soort shirt. Pluis maar eens in je kast om te zien of je toevallig allebei een wit shirt hebt met horizontale strepen. Dan lijkt het al heel wat. Wij laten je zien hoe je leuk kunt twinnen met je kids, zonder dat het té cheesy is.

Stripes

Het dames shirt is van Only tops en de effen zwarte korte broek ook van hetzelfde merk. Het shirt kun je combineren met de nieuwe trend (of eigenlijk oud, want ik kan me herinneren dat dit ook in was toen ik bestond, iets meer dan een decennia geleden) van spaghetti tops over t-shirts. Of je kunt het laten bij de zwarte shorts met een gestreept shirt.

De korte broek van je dochter is van Sissy Boy en het t-shirt van het merk MC Gregor. Ook hier kun je weer kiezen voor wel of geen spaghetti top. En als je alles hetzelfde too much vind, dan kun je ook jezelf een spaghetti top erover aan doen, en je dochter gewoon alleen het gestreepte shirt aan laten.

Papa & zoon outfit

Deze stoere papa heeft een t-shirt van Boss Orange aan gecombineerd met een stoere cargo broek in khaki groen, van Ralph Lauren. Super hip en de perfecte outfit voor een dagje uit, of gewoon thuis. Met een beetje geluk kun je deze outfit zelfs aan naar je werk.

Zoonlief doet een fijne polo van MC Gregor aan, net even wat anders dan het t-shirt met ronde hals van papa. Omdat jongens natuurlijk jongens zijn, hebben we de cargo broek vervangen door een look a like gemaakt van joggingstof. Zo kan je zoon gewoon lekker ravotten en spelen met een stevige broek die ook fijn zit. De sweatbroek is van Sissy Boy.

 

Natuurlijk kun je ook met je zoon twinnen (als moeder) of met je dochter (als vader) of de kids samen een zelfde soort outfit aan trekken. Wij deden iets soortgelijks voor onze kerstfoto die we elk jaar maken. De dametjes hadden dezelfde outfit aan, bestaande uit een bordeaux rood jurkje en een zwarte legging, zoonlief een zwart pak met bordeaux rode stropdas, manlief een zwarte blouse met bordeaux rode stropdas, en ik had ook een bordeaux rood jurkje aan. Het geeft eenheid en toch waren we niet allemaal hetzelfde gekleed (wat trouwens ook raar zou zijn, een papa in een bordeaux rood jurkje was niet echt iets wat we voor ogen hadden).

Twin jij wel eens met je kind of de rest van het gezin?