Het originele sportschoenen- en -kledingmerk Vans brengt via de nieuwe Disney • Pixar Toy Story-collectie een hommage aan de originele personages uit de animatiefilm Toy Story. Het merk toont het favoriete speelgoed van Andy op allerlei schoenen en kledingstukken voor volwassenen en kinderen. Mooi voor de komende feestdagen!

De eerste Toy Story-film kwam in 1995 uit en het verhaal over speelgoed dat tot leven komt als er geen mensen in de buurt zijn, is sindsdien razend populair bij zowel kinderen als volwassenen. Vans brengt de nostalgische dynamiek tussen hoofdpersonen Sheriff Woody en Buzz Lightyear en hun vrienden tot leven op een exclusieve schoenen-, kleding- en accessoirecollectie.

Woody vormt de inspiratie voor een drietal schoenontwerpen. De Sk8-Hi Reissue PT bevat elementen van de iconische cowboylaarzen van Woody, aangebracht op een hightop met dik leer met speciaal cactusborduursel. De Old Skool is vernieuwd met panden van denim en met koeienprint en is afgewerkt met een zijstrip van bruin leer. Ongelooflijk goede Woody-art is ook te vinden op de volledig bedrukte Authentic van denim met een bruine streep over de zool en gewaxte veters.

Buzz Lightyear’s lichtgevende schoenen

Fans wanen zich met de Sk8-Hi Reissue de enige echte spaceranger, de ster van Star Command: Buzz Lightyear! Draag deze schoenen in het donker: onder andere de sterren geven dan licht! Fans van Disney • Pixar kunnen gaan voor de Buzz Lightyear-look met deze Old Skool. Uitgevoerd met leren bovenmateriaal in wit en groen, de kleuren van het ruimtepak van Buzz Lightyear! De zool is uiteraard paars en van dichtbij kun je zien dat de schoen met de hand getekende schroefjes en kleurrijke oogjes heeft.

Beleef de memorabele scène waarin Buzz en Woody de klauw tussen de buitenaardse wezens de baas moeten blijven met de volledig bedrukte Era met bijzondere lichtgevende verrassing. Als je goed kijkt, kun je het dynamische duo tussen de groene wezentjes ontdekken! De zool van elke Woody en Buzz-uitvoering bevat een uniek element in de vorm van de handtekening van Andy uit de originele Toy Story-film.

De collectie is natuurlijk niet compleet zonder Hamm, Slinky Dog, Rex en Bo Peep, die hun eigen Old Skool-ontwerp hebben. Vrouwen over de hele wereld kunnen een beetje van Bo Peep met zich meenemen in onze speciale gestippelde Sk8-Hi Slim met een met kant afgewerkte streep op de zijkant. Op de roze Authentic zijn Woody en Bo Peep samen te vinden. Het horrorspeelgoed van Sid is ook vereerd met een eigen Vans Classic Slip-On met Roller Bob, Legs, Rockmobile en Baby Face op het bovendeel met schedels en een zwarte zool.

Alle favoriete speelgoed van Andy is ook heel feestelijk afgebeeld verkrijgbaar op instapschoenen voor kinderen. De collectie omvat ook een kleding- en accessoirelijn voor dames met T-shirts, fleecetruien, petten en rugzakken geïnspireerd op Woody en ander speelgoed; de herenlijn omvat rugzakken, petten en T-shirts met Buzz Lightyear- en Alien-opdruk.

 

Mijn favoriete item is absoluut de Andy schoen met koeien print 😉 Welke is jouw favoriet?