Origineel! Dat is de het hippe, kleurrijke kledingmerk Tom-Du zeker. En niet alleen de kleding, maar de gehele verkoopstrategie. Wil je je deze zomer hullen in een vrolijke, comfortabele en stoere outfit? Dan is het party-time! De collectie van Tom-Du shop je namelijk niet in de winkel of webshop, maar tijdens een gezellige kledingparty thuis. 

Tom Du Party aan huis

Het hippe, kleurrijke kindermerk Tom-Du bestaat sinds 1993 en pakt haar verkoop net even anders aan dan anders. Waar elk kinderkledingmerk wel te vinden is via een webshop of in een winkel hebben ze er bij Tom-Du voor gekozen te shoppen via thuis-party’s. Zin in een gezellige zomerse avond? Nodig dan een paar vriendinnen uit en een gastvrouw van Tom-Du. Zij zal de gehele collectie van Tom-Du showen tijdens een hapje en een drankje. Op deze manier heb je heerlijk de tijd om rustig door de collectie heen te struinen, kun je op je gemak je favoriete outfit samenstellen en bestellen. Blijkt een item toch niet goed te zijn, geen probleem. Je stuurt je item retour en ontvangt binnen no-time het juiste item.  

Tom Du SS’17 collectie

Als ze bij Tom-Du aan de zomer denken, dan bedoelen ze ook echt zomer. Voor de boys stoere items geïnspireerd met de thema’s ‘beach life’, ‘back in de city’ en ‘funny’. Comfortabele shorts en shirts met prints die ons meenemen naar zomerse stranddagen. De beachcruisers met surfplanken ontbreken ook zeker niet in deze collectie. Liever iets stoerder? Ga dan voor een super zachte jeans-short gecombineerd met opvallend neongeel shirt of zwart shirt met opvallende teksten. Voor de meiden biedt de collectie voor ieder wat wils. Stoere zwart/wit items, vrolijk neonroze rokjes en jurkjes en kleurrijke overallprints. Opvallend zijn de bloemenprints met vogels, maar ook de Bretonse streep (waarmee het in 1993 allemaal begon bij Tom-Du), ontbreekt niet in de collectie. Deze bekende Tom-Du streep is deze collectie modern vertaald met neon-oranje en biedt toffe items om een zomerse dag in te flaneren.

Met de zomercollectie van Tom-Du ben je niet alleen verzekerd van een zomer vol hippe, comfortabele en kleurrijke items. Maar ook van een gezellige avond samen met vriendinnen.

De collectie van Tom-Du is verkrijgbaar in de maat 80 t/m 182 met prijzen die variëren van€ 16,95 t/m € 26,95.