Rituals ken je waarschijnlijk wel. Maar wist je dat ze sinds een tijdje ook een baby & mama lijn hebben? En wat ik het mooiste vind aan deze lijn?! Ze zijn zó mooi verpakt! Kijk maar eens mee.

Tiny Rituals en de Tiny Miracles Foundation

Koop je een product uit de Tiny Rituals collectie dan steun je gelijktijdig de Tiny Miracles Foundation. Tien procent van de opbrengsten gaat naar deze stichting. Zo verwen je niet alleen je eigen kinderen met bijzondere en betekenisvolle rituelen, maar geef je ook minder bedeelde kinderen in India een kans op een beter en mooier leven.

Ingrediënten:

Voor de Tiny Rituals-producten worden uitsluitend de beste ingrediënten uitgezocht op hun milde, verzorgende en verzachtende eigenschappen. Alle producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten, PEG en kleurstoffen.

Rijstmelk

In heel Azië staat rijst symbool voor overvloed, geluk en vruchtbaarheid. Rijstmelkextract maakt de huid zacht en soepel en geeft haar een gezonde gloed.

Zoete amandelolie

Zoete Amandelolie is een eeuwenoud ayurvedisch ingrediënt dat de vochtbalans van de huid ondersteunt herstelt.

Anti-stretchmark Tummy Cream

IMG_4676

Rituals: “Verzorgt de huid en helpt om striae tijdens en na de zwangerschap te voorkomen of verminderen. Bevat actieve ingrediënten met bewezen resultaat in het voorkomen en verminderen van striae. Dermatologisch getest en hypoallergeen”

IMG_4677

Ik ben meestal niet zo van de creme’s, maar deze met ‘mild ingredients only’ wilde ik wel eens proberen. Deze ‘anti-stretch mark tummy cream’ mocht dus uitgebreid getest worden. Want ja, het spijt me te zeggen dat ik tijdens de derde bevalling pas drie streepjes rijker ben geworden… Tja, voor elk kind een streepje dan maar (ook al is dit pas tijdens de derde zwangerschap gekomen). Maar goed, die streepjes werden aan de test onderworpen.

IMG_4678

Zoals je kunt zien is de crème lekker stevig en smeert hij lekker (en nee, ik heb geen striae op mijn hand, haha) .
Hij (of zeg je tegen een crème ‘zij’) ruikt heerlijk!!! Jammer dat je het eigenlijk alleen op je buik mag smeren, dus ik heb gewoon ook wat op mijn hand laten zitten. En je blijft het best lang voelen en ruiken.
Na een aantal weken merkte ik wel dat de strepen iets minder zichtbaar waren. Daarnaast was het natuurlijk elke dag wel fijn om even aan mezelf te denken, en een momentje voor mezelf te hebben.IMG_4680

The Ultimate Relaxing Mom Gift

Hoe heerlijk zou het zijn als meer kraambezoek aan de kersverse moeder zou denken? Ik kreeg met onze derde denk ik voor mezelf drie cadeautjes van de ruim tachtig mensen die geweest zijn (boehoeeeee, arme ik) . En dat na al dat harde werken.

Gelukkig zul jij vanaf nu nooit, nooit, nee echt nooit meer, diezelfde fout maken. Verwennen die mama. En dat kan super makkelijk met deze Ultimate Relaxing Mom Giftset van Rituals.

IMG_4682

Mooi in een wit stevig, glanzend kartonnen met daarop het welbekende Rituals logo. Je schuift zo het doosje eruit, waar de verwen-momenten inzitten.IMG_4684

Er zit een verzorgende bad olie in de *giftset*, en drie sachets (mooi woord voor zakjes) met daarin pure magnesium badkristallen. IMG_4685

Het ultieme badder setje voor de kersverse moeder dus. Eindelijk weer even ontspannen en relaxen.IMG_4687

En zoals je kunt zien weer prachtige verpakkingen, vooral het flesje met houten dop. Deze badder set hoef je niet weg te stoppen, maar mag zeker gezien worden.

Wat vinden wij?!

Leeftijd: voor baby’s/kinderen en mama’s
Ontdekken: als je het ontdekken van de innerlijke beauty in jezelf hebt: ja!
Ontspannend: o yeah baby! Wij kunnen niet genoeg krijgen van een bad vol magnesium kristallen om daarna de heerlijke badolie te gebruiken. En wat dacht je van de anti-stretchmark crème? Do we need to say more?
Educatief: als je bedenkt wat de Tiny Miracles Foundation doet met de opbrengst van de verkoop van de Tiny Rituals producten, dan ja.
Spannend: nope.
Bijzonder: ik vind het meest bijzondere aan deze producten lijn, dat de verpakkingen er zó mooi uitzien (had ik dat al gezegd?? Haha ) en dat je ook nog een goed doel steunt met je aankoop. Je hoeft je dus zeker niet schuldig te voelen als je jezelf even wilt verwennen, je steunt gewoon het goede doel 😉
Prijs:
* Anti-stretch Mark Creme € 19,50
* The Ultimate Relaxing Mom Giftset € 19,50