Wat doe je als je een email krijgt met de uitnodiging of je wel de nieuwste collectie van nOeser wilt komen bekijken?! Dan zeg je natuurlijk ja!!! En als je dan ziet dat het ook nog eens een hartstikke tof event wordt op een heus zeilschip, dat ook nog eens anderhalf uur door Amsterdam heen vaart, dan pak je al je vier kinderen (die vrij waren ivm het staken in het onderwijs) in, en ga je met het openbaar vervoer naar hartje Amsterdam toe. Op naar pier 16, waar het prachtige zeilschip Abel Tasman klaar lag. Een zeilschip, hoor ik je denken… Jup… De nieuwste collectie is namelijk gebaseerd op de bekende film van Peter Pan, NooitGedachtLand.

Hippe printjes met zeemeerminnen, de Lost Boys op een t-shirt, bloomers, sjaals en nog heel veel meer. En natuurlijk een uitgebreid verslag van het hele event vind je vandaag op de blog

nOeser… in een notendop, voor hen die nOeser nog niet kennen

Ken je nOeser nog niet?! Dan heb je toch eigenlijk wel echt wat gemist. Dit hippe merk, opgezet door Annuska (die net zoals ik, mama is van vier kids onder de zeven jaar, high five!)  en is inmiddels niet meer weg te denken uit kids fashion land.

nOeser werd in 2013 opgericht door Annuska. nOeser is een verbastering van haar naam, want vrienden noemen haar ‘noes’. Annuska maakte zelf al graag kinderkleding voor haar eigen kids. Toen vriendinnen ook begonnen te vragen om deze zelfde kleding, bedacht ze om van haar hobby haar werk te maken. Maar dan wel op haar manier; met een knipoog (positief) en goed. Dat is vertaald naar de kernwaarden van nOeser: be nutty, be nice, be nOeser.

© Vier De Liefde Fotografie

Be nutty, want nOeser houdt van ‘gekkigheid’. In nOeser prints zit altijd een knipoog of fun detail. Be nice, want nOeser is lief voor de wereld om ons heen. We werken met biologisch katoen, verantwoorde partners en nOeser verleent ‘service with a smile’ aan haar klanten. En uiteindelijk vinden we dit niet alleen voor kinderen belangrijk, maar ook voor onszelf. Want van lachen en lief zijn wordt iedereen gelukkiger 😉

Met meer dan 250 verkooppunten in meer dan 24 landen vergroten ze hun terrein en zijn ze hard op weg om in ieder werelddeel kinderen en mama’s blij te maken met nOeser!

nOeser SS’18 collectie

Zeemeerminnen, krokodillen en jungle-avonturen
De hoofdrolspelers Peter Pan, Tinkerbell en de Lost Boys, vind je terug in de prints Mermaids, Croco en Jungle. Voor de meisjes introduceert nOeser een vrolijke gekeurde ‘stippenprint’ in geweven katoen. French terry speelt een grote rol; het is er in heerlijk fris Lagune Green en in een warme bordeauxrode tint, de Totem Red. On-trend kleuren zijn de Lagune Sand, Fairy Pink en de diepe groene tint Woody Green. Al deze kleuren bij elkaar maken de collectie zomers fris maar tegelijkertijd warm en uitnodigend.

“Come with me where dreams are born and time is never planned.”

© Vier De Liefde Fotografie

Nieuwe stoffen met een luxe look
Voor deze collectie koos nOeser – naast de vertrouwde superzachte stoffen van biologisch katoen – enkele nieuwe stoffen met een luxe uitstraling, zoals een zachte Pique en een French terry. Ook deze stoffen zijn GOTS-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen.

Nieuw: Aline Skirt en de Peter Pants
Nieuw dit seizoen is de Aline Skirt: een kort zomers rokje met een geïntegreerde bloomer. Voor de allerkleinsten is er de nieuwe Peter Pants; een omslagbroekje met voetjes. Ook een comfortabel en beschermend zomerhoedje is – op veler verzoek – toegevoegd aan deze nieuwe zomercollectie. Bestseller stijlen zoals de Pim Pants en Zilo Jumpsuit mogen in de zomercollectie natuurlijk niet ontbreken.

“Even though you want to try to, never grow up”

© Vier De Liefde Fotografie

Gold Collection: extra luxe en verfijnde details
Ook dit seizoen presenteert nOeser een speciale Gold Collection. De items zijn uitgewerkt in luxe materialen, dessins en details. Met speelse girly styles zoals de Noor Romper en de Floor Sweater worden little girls net zo mooi als Tinkerbell. Zand-wit gestreepte items en een zachte newborn set maken de SS18 Gold Collection compleet.

“Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?”

Je kunt alle items hier bekijken in hun lookbook.

© Vier De Liefde Fotografie

Het event op Abel Tasman

Omdat we natuurlijk vanuit het Hooge Noorden moeten komen, waren we al om half negen onderweg naar Amsterdam. Het event begon om half drie, maar we moesten natuurlijk nog 2,5 uur treinen en ook nog met bus en tram overal heen. Om het dagje uit compleet te maken en een beetje leerzaam, besloot ik om met de kids ook nog een stop te maken in het Scheepvaartmuseum (waarover later meer).

Dus om half drie zaten wij klaar in het schip. Boven hadden ze allerlei spelletjes klaargezet, de hele ruimte hing vol met nOeser ballonnen (yeah, super handig ook in het OV op de terugweg), en je kon er kleuren en met glitterlijm spelen tot je erbij neer viel.

Helaas voor de kinderen moest er toch ook echt ‘gewerkt’ worden, en gingen we met z’n allen benedendeks voor de grote catwalk show.
Er waren heerlijke piraten cupcakes, stoere bitterballen, gezonde snacks en zelfs nog echte handgemaakte patatjes! De kinderen vonden het uiteindelijk toch niet zo erg, en wilden zelf ook op de catwalk de show stelen.

Een aantal modelletjes bleek toch wat mensen schuw, wat het hele spektakel een schattige twist gaf. En natuurlijk konden we alle mooie printjes goed van dichtbij bekijken op deze manier.

 

Wil je liever wat bewegende beelden, en heb je onze live video al bekeken?

Kijk dan dit verslag van nOeser TV eens

https://www.youtube.com/watch?v=LQzeyskdxmc&feature=youtu.be