Oké, ik heb stiekem een soort hekel aan knuffels. Ze nemen ruimte in, en ze groeien in aantal altijd zo snel als onkruid. Dan krijgen ze daar weer eentje van oma, dan komt oom er met een mega beer aan zetten, of nog erger… Een moeder die haar pubers knuffels wegdoet, en ze heel aardig aan onze kids geeft (volgende keer eerst even met de moeder overleggen aub!) . Dus ja. Knuffels zijn hier niet echt welkom. Tot ik deze super schattige, zachte luiaard knuffels zag. Ze doen me denken aan Flash, de luiaard die bij het RDW werkt, uit de film Zootropolis (zo’n leuke film trouwens 😉 ) . Deze schattige slaapvriendjes mogen zeker wel in ons huis komen. Misschien schaf ik er zelfs wel eentje voor mezelf aan.

Slumberkins

Slumberkins, veroveren ieder kinderhart

Deze twee mama’s uit de Pacific Northwest, zochten een alternatief voor de zachte dekentjes waar hun kids zo dol op waren. Ze moesten compacter zijn en nog steeds net zo knuffelbaar als ze dekentjes. En zo kwamen ze na wat schetsen en naaien op de Slumberkins. Elke Slumberkin is met de hand ontworpen en gemaakt! Een uniek cadeau voor je kleintje dus… Lekker samen úren luieren in bed.

Slumberkins founders

Nadat de eerste Slumberkins een bestseller werden, besloten ze om nog meer varianten te maken. Zo kun je nu niet alleen de luiaard kopen, maar ook een Yeti, een schattige zachte Panda, BigFoot en een Snow en Ice Yeti.

© jaxandhensley

Allemaal even knuffelbaar, en de meeste varianten zijn helaas voorlopig uitverkocht 🙁 Maar goed, dat kan natuurlijk niet anders!

De Slumberkins zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en soorten. Omdat ze allemaal neutraal gekleurd zijn, kun je deze knuffel dus ook prima als zwangerschapscadeau geven, het is namelijk niet een echt ‘jongens’ of ‘meisjes’ cadeau. Dit wordt zeker geen miskoop, en wie weet wel een vriend voor het leven!

Je kunt zelfs de labels laten personaliseren, voor het geval je ontzettend veel trendy moeders kent, die allemaal (nadat jij er natuurlijk eentje hebt weten te bemachtigen) ook een Slumberkin hebben. Dan kun je tenminste jullie beste vriend er gelijk uit halen.