(door Bianca) Alle kids zijn al heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie, hopelijk snel samen met de papa’s en mama’s !!!  #makingmemories

Een aantal weken geleden kregen wij een super leuke verassing in de brievenbus, een onwijs leuk pakketje met 2 shirts van Sweetest Design voor mijn Coolest Kids On The Blog. Ik heb voor mijn boys een monochrome outfit bij deze coole shirts uitgekozen, owh ja en nog a little surprise  😉

Dani

Voor Dani heb ik 1 van zijn favoriete shorts uit de kast gepakt. Dit is eentje van Popupshop met een gorilla erop. Ze hebben verschillende van deze joggingshorts en ook lange baggy joggingbroeken gemaakt met hele mooie dierenprints. De short is gekocht bij Nynstyles.

Onder de short draagt hij Birkenstock rio EVA sandalen in de kleur khaki. De sandalen zijn lang zo grof niet als de meeste sandalen en gemaakt van kunststof waardoor ze afwasbaar, waterbestendig, schokabsorberend en ultralicht zijn. Ideaal voor kids vind ik. Ik heb ze besteld bij de Birkenstock webshop.

Djaimy

Ook voor Djaimy heb ik 1 van onze favorieten uitgekozen, een salopette van zwarte sweaterstof. Deze is van Make It 3 met zwart wit gestreept tricot als je het borstgedeelte naar beneden draagt.

De salopette is in verschillende kleuren en ook in een zomerversie met korte pijpen verkrijgbaar bij Make It 3.

Hij draagt er congac kleurige sandalen van Zara onder. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met veel outfits en heerlijk tijdens de warmere dagen.

Surprise

Omdat ik het moeilijk vond om te kiezen heb ik een inspiratie foto voor nog een gave OOTD erbij gedaan.

Voor Dani het shirt gecombineerd met de baggy Popupshop short met tijger. En voor Djaimy een super mooi blauwe kleur legging van Tiny Cottons met reebok sneakers eronder.

Ik vind deze blauwe kleur gecombineerd met zwart wit zo mooi !!! Hopelijk hebben jullie de blog met net zoveel plezier gelezen dan dat wij hem gemaakt hebben en voor iedereen een hele fijne vakantie gewenst!!! Tot snel …..

 


Mijn naam is Bianca (33) moeder van 2 zoontjes Dani Jay (4),  Djaimy Jay (1) en zwanger van ons derde kindje. In het dagelijks leven  werk ik als juf daarnaast is mijn grootste passie kindermode. Ik vind het echt super leuk om te gekke combi’s te shoppen en doe dit dan misschien ook een beetje te vaak 

Onze stijl is heel breed, we houden van de monochrome rustige look maar ook zeker van te gekke printjes en kleuren!!! Over het algemeen kleed ik Dani wat stoerder en Djaimy stoer en soms een beetje klassiek. Ik heb ontzettend veel zin het combineren van de OOTD’s en het schrijven van de blogs. Hopelijk  hebben jullie net zoveel zin en plezier in het lezen ervan!

Als je het leuk vind kun je ons ook volgen op Instagram, hier post ik regelmatig een OOTD en kiekjes uit ons dagelijks leven.