(door Sonja) Monochroom een trend? Dan is het in ieder geval geen tijdelijke. Al twee jaar dragen mijn twins veel monochroom, hoewel we het laatste jaar ook meer kleur zijn gaan dragen. Ik vind zowel kleur als monochroom super tof, en gelukkig is het in steeds meer collecties beschikbaar.

Toen ik deze geweldige shirts ontving, twijfelde ik of ik een monochrome of kleurrijke match ermee ging maken. Door de stoere lettertype koos ik toch voor stoer, en laat monochroom daar nu bij uitstek makkelijk mee matchen.

De twins hebben een stoere mix & match aan, waarbij ik een mix en match wilde maken waarbij je duidelijk een boy en een girl look krijgt, maar ze toch veel overeenkomsten hebben. Want hoewel mijn twins overduidelijk weinig overeenkomsten hebben, lukt het mensen op straat niet altijd om de jongen van het meisje te onderscheiden.

Wellicht heeft het te maken met alle ‘genderneutrals’ van tegenwoordig  😉  Maar come on.. hoe duidelijk is dit een meisje en een jongen? Niet dus, want mijn dochter is geregeld een jongen en mijn zoon een meisje. Okeeee..

Ach, let’s give it a try. Voor C heb ik haar stoere ‘Coolest Kid On The Blog‘ shirt gecombineerd met een Stones & Bones rokje (via Olliewood.nl) met stoere Be Kool schoenen, net als haar broer.

J draagt onze evergreen (black & white) Mingokids legging, die ik iedereen aanraad, omdat deze legging met ALLES te combineren is.

In dit geval heb ik gekozen voor Be Kool schoenen met stoere sportsokken van Axclusif, om het lekker boyish af te stijlen. Zo, kunnen mensen zien dat het echt een jongen/meisje tweeling is, toch?  😉

 


img_0591-bordermaker

Hoi ik ben Sonja, twin mom van twee eigenzinnige peuters; Jesse en Celine. Toen de tweeling geboren werd, wist ik al gauw dat ik niet de typische roze-blauw mamma zou worden. Met zelf een passie voor mode en met inspiratie van Pinterest en Instagram, vind ik telkens weer leuke mix & matches voor ze, waarbij twinning mijn middle name is. Op twINSTYLEblog blog ik tweewekelijks over kindermode, interieur en leuke goodies. Maandelijks zal ik jullie nieuwe twinning outfits showen bij CKOTB, ik hoop jullie te kunnen inspireren in unisex én genderspecifieke outfits, die niet alleen voor tweelingen gaaf is om te mixen! Twinning kan áltijd!