Met een nieuwe baby op komst (nog maar vier dagen!) en een kleine dame van bijna 16 maanden die maar al te graag op avontuur uitgaat, leek het me de hoogste tijd om eens te kijken naar een stijlvolle oplossing voor een zachte speelmat. Tijdens de verbouwing kwam ik namelijk zo’n leuke puzzelfoammat tegen, maar o my goodness. Wat een kleuren! Het circus was er niks bij. En laat dan nou net niet iets zijn waar ik nu naar op zoek ben. Toen was het leuk hoor, en vooral handig, zo’n zachte speelplek toen ik gastouder was, maar nu ik niet meer andermans kinderen over de vloer heb, denk ik ook graag aan mijn interieur. En daar past toch echt alleen maar een stijlvolle speelmat bij, het liefst met zo min mogelijk schreeuwerige kleuren en patronen. En het goede nieuws… Ik heb ze gevonden!!!!

Little Nomad – stijlvolle zachte speelmatten

Na even speuren kwam ik deze prachtige foam speelmatten van Little Nomad tegen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een merk met een Scandinavisch/Nordic tintje en ze hebben alleen maar prachtige foam tegels in de aanbieding.

Elke mat krijg je geleverd met een mooie strakke afwerking, zodat je niet alle zijkanten met een lelijke ‘puzzelrand’ zit, zoals vaak wel het geval is met de welbekende felgekleurde foammatten die je overal kunt kopen. Dat maakt het voor mij nog aantrekkelijker, want zo lijkt het meer op een tapijt of vloerkleed, dan een kindermat.

De speelmatten zijn er in verschillende maten en kleuren. De patronen zijn heel licht en vallen dus niet teveel op. Net iets mooier dan een strakke effen kleur vind ik zelf, en je kunt het eigenlijk in elk interieur prima combineren. Want zelfs als je wel veel van kleur houdt, kun je deze prachtige Little Nomad speelmatten gewoon neerleggen. Dan vormt dat een rustige basis bij de rest van je kleurige interieur.

En… zeg nou zelf?! Van deze speelmatten wordt jij toch ook blij?! Je moet wel eventjes sparen, maar als je bedenkt dat je hier nog járen plezier van hebt, al je vriendinnen jaloers en je huis stijlvol ingericht, dan wil je toch niet anders….  😉