Dochterlief werd vier jaar! Hoog tijd voor een hippe meisjesfiets, maar jeetje dat bleek lastiger dan gedacht. Bijna elke fiets die ik zag had bloemtjes, prinsessen, was knalroze met paarse strepen of op de voorkant prijkte een mandje met Dora Explora. Horrible dus als je zoekt naar een hippe en tijdloze fiets. Nee, geen Disney prinsessen voor mij. Mijn kleine grote meid zou een heuse grote meiden fiets krijgen. En we vonden er eentje!

Over FietsUniek

Toen ik bij deze webshop mijn droomfiets tegenkwam was ik er snel uit. Bij Fietsuniek geven ze waar hun naam voor staat. Unieke fietsen, voor een fijne prijs en uitstekende service! Ik was gelijk in love met *deze beachcruiser* (<-- klik hier) voor stoere meiden. En het aller aller beste, was nog wel dat er geen rare prinsessen of overbodige opvallende bloemen erop. De Popal Cooper fiets was zelfs in meerdere kleuren verkrijgbaar. ‘FietsUniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij FietsUniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in ons online assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van FietsUniek tot een complete elektrische fiets, het is er in onze online fietsenwinkel. Maar wij gaan verder, veel verder, want wij willen u een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom bieden wij bij FietsUniek unieke service. Om uw online koopervaring bij FietsUniek persoonlijk en uniek te maken bieden wij diverse betaalvormen aan waaronder de mogelijkheid tot betalen van uw fiets na ontvangst thuis of het betalen in termijnen. En mocht u om wat voor reden toch uw fiets alsnog willen ruilen voor een andere maat, model of kleur, dan kan dit kosteloos. Naast ons online aanbod van fietsen en accessoires beschikken wij ook over een fysieke fietsenwinkel in Hillegom met een eigen werkplaats. Hier kunt u terecht voor persoonlijk advies, een proefrit of onderhoud van uw fiets.

Daarom, een unieke fiets koopt u bij dé online unieke fietsenwinkel van Nederland. U koopt veilig, voordelig en heeft de keuze uit honderden kwaliteits fietsen. Altijd een fiets naar uw wens bij de online fietsenwinkel FietsUniek!’

In eerste instantie wilde ik graag de roze fiets hebben voor dochterlief, maar uiteindelijk hadden we toch de witte. En wat was ze blij! Ze stond te stuiteren en stiekem was ik een beetje jaloers dat de mooie fiets niet voor mij was. Kijk je mee naar de detail foto’s? Ik weet zeker dat ook jij (of je dochter) deze fiets op het verlanglijstje wil zetten!

Popal Cooper 14 inch

img_5496

Taaaaadaaaaaaah hier is die dan! Ik viel allereerst op de ‘leren’ accenten van de fiets. Super stoer en het ziet er gelijktijdig ook sjiek uit.

img_5498

En wat dacht je van deze mooie witte bandjes? Helaas worden ze na een paar keer op de ‘echte’ weg wel wat minder wit 😉

img_5499

Mooi transportrek waar je je schooltasje op kunt zetten, of een ieniemienie kratje, net zoals mama. Aan de voorkant een reflector en aan de zijkanten handige en niet storende ‘bumpers’.

img_5501

De bruine accenten zitten op het zadel en het stuur. De kleine bobbeltjes geven wel elke keer een beetje een afdruk, tenminste bij onze dochter die het stuur nog ‘for dear life’ vasthoudt. Maar ze vind het zelf niet erg, eerder grappig dat ze elke keer na het fietsen ‘stipjes’-handen heeft.

img_5502

Ja ja, ik weet het. Ik zei dat ik niet van bloemen en kriebeltjes houdt. Maar deze kleine subtiele roze bloemetjes vond ik nog wel kunnen. Deze geven het toch een lievere uitstraling. Niet alleen maar stoer zeg maar…

img_5504

De Popal Cooper heeft niet alleen een terug trap rem maar ook een handrem aan de linkerhand. Een handig belletje voor de wat snellere fietshelden onder ons.

Zoals je ziet heeft deze fiets ook een leuke kleine bagage drager, waar wat spulletjes op mee kunnen.

popal cooper

Nog een kleine close up van de prachtige witte banden en het roze bloemetjes accent.

En… Heb ik je verliefd kunnen laten worden op deze meisjes beachcruiser?!