Oh yeah baby! Naast de welbekende schone babygeur van Zwistal, is er nu ook eindelijk iets voor de wat oudere kids, die niet warm worden van Woezel en Pip. Vanaf nu koop je gewoon heuse Star Wars en Frozen shampoo’s en badschuim van je (oké, in ieder geval mijn) favoriete babyverzorging merk. Van allebei de lijnen ontvingen wij een product die we je maar al te graag, even uitgebreid showen.

Star Wars blauwe schuimhaar – shampoo

Star Wars… Eerlijk gezegd geen fan van, maar de afbeeldingen op de flessen zijn gewoon best oké. Zoonlief doopte de shampoo al gauw om tot de ‘coole robot’ shampoo (natuurlijk ook omdat hij Star Wars niet kent).

zwistal starwars

Het aller coolste vond hij dat de shampoo blauw was. Nou ja… Er zat een blauw tintje in de shampoo, het is geen fel hemelsblauw maar gewoon een leuk blauw accentje.

img_5446

Er zit zelfs vitamine E aan de anti-prik shampoo toegevoegd, dus het is nog gezond ook ( 😉 )! Zelf vond ik het eerlijk gezegd wel wat jammer dat het niet naar de ‘originele’ Zwitsal ruikt, maar aan de andere kant… Als coole jongen wil je natuurlijk niet hetzelfde ruiken als je baby zusje als je onder de douche vandaan komt. Meneertje vond het ruiken naar (ik citeer) ‘zoete meloen gemengd met aardbeienjam’. Hmmm juist. Het rook in ieder geval lekker zoet dus.

zwitsal starwars

O ja, de shampoo schuimde al de malle, dus ik was even bang voor piepende, niet meer zo stoere, jongetjes omdat ‘het schuim in mijn oog zit!!!!’. Maar gelukkig is het een anti prik shampoo dus meneer vond het allemaal best.

zwitsal starwars

Frozen’s roze bubbelige badschuim – bad & wascrème

zwitsal frozen

Let it gooooooooo, let it gooohoooooo. Nou ja, dat dacht dochterlief dus toen ze de roze badschuim zag. Van het handige pompje trok ze zich weinig aan, want wie zegt dat je alleen maar 1 pompje moet gebruiken, nee hoor. Onze eigen ijskoningin zou een waar bubbel paleis maken.

zwitsal frozen

En zoals u allen kunt zien… Dat is redelijk goed gelukt. Het is dat mama een oogje in het zeil hield, anders zou het bubbel paleis zijn uitgegroeid tot een waar bubbel koninkrijk!

zwitsal frozen

De bad- en wascrème heeft een formule (ahhh klinkt als wiskunde!) van kamille en calendula die zorgt voor een extra zacht huidje. Nou ja… Als je zolang als onze kids in bad zit (meer dan een half uur) dan krijg je naast een zacht huidje, ook heel veel diepe rimpeltjes. Hallo oma handjes 😉

zwitsal frozen

En tadaaaaah, ook het Frozen spul heeft een kleurtje. Een beetje lichtroze, maar niet roze genoeg om zoonlief ervan te weerhouden in het Frozen bad te gaan. Dus mocht je net als ik de zware taak (haha) hebben om twee verschillende kids (jongen en een meisje) tegelijk te willen baden, dan is dit dus een prima tussenoplossing. De haartjes met Star Wars, en badschuim van Frozen. Iedereen tevreden dus.

In de aanbieding

Mocht je nou nog niet overtuig zijn, ga dan even naar de Kruidvat, want deze week koop je (onder andere) de nieuwe Star Wars en Frozen lijn, de tweede voor de halve prijs.

Wil je nou alle producten uit de nieuwe lijn zien? Kijk dan even hieronder en sla genoeg in voor het komende jaar.

zwitsal-frozen-starwars