Klaar voor het voorjaar? Nou wij nog allesbehalve. De tuin oogt als een halve jungle, en hoewel ons tuinset van creatieve klusman weer in de beits staat, moet ik even goed mijn ogen dichtknijpen als ik rond kijk. Oooh wat zou ik graag het onder handen willen nemen! Helaas, voorlopig ziet het lopen zonder krukken er niet in, en zal ik er doorheen/overheen/omheen moeten kijken. Ach, gelukkig is er een ding al (bijna) wel op orde. De nieuwe voorjaarsgarderobe van de twins. Ik zal jullie een kijkje geven in een toffe mix & match in fijne voorjaarskleuren!

Meisjes lente outfit

Nou ja, op orde wil natuurlijk nooit zeggen ‘klaar’. Hoewel ik ook items ontvang voor samenwerkingen, koop ik natuurlijk zelf ook items die ik erg mooi vind. Hoog op de wishlist voor deze zomer stond de Maed for Mini rok.

De gave verticale strepen, de handige en toffe kleurencombi en het feit dat ik echt een rokkenmeisje heb, trokken mij al gauw over de -what’s in a word- streep. Bij Wendy & Kids was er een fijne actie waarbij ik het rokje scoorde met 10 euro korting. Deed nog steeds een beetje au, maar ik vond het het waard; wat een eyecatcher!

De top is van Krutter, die ik zowel mijn zoontje als mijn dochter laat dragen. omdat ie fijn unisex is. Daarbij is het een enorm zacht stofje, en dat voor een leuke prijs. Het geel van de luipaarden is hetzelfde geel wat terugkomt in het rokje, waar ik zelf altijd erg blij van word. Het maillotje komt van Popupshop uit de sale, de sportschoentjes zijn Stan Smit Adidasjes.

Jongens lent outfit

Jesse draagt een geheel Mini Rodini outfitje van vorig seizoen, maar de kleurtonen zijn volledig gelijk aan de items van zuslief, waardoor ze leuk mix & matchen. Zijn stoere schoentjes zijn van British Knights, die we wonnen tijdens een blog giveaway. Fijne voorjaarstinten die we vast nog geregeld opnieuw uit de kast zullen trekken. Love it!