Bij sieraden denken de meeste mensen gelijk aan ringen, armbanden en oorbellen… Oftewel de bling bling van de vrouw. Maar wist je dat horloges ook gewoon onder de noemer sieraden vallen? Daarom geef ik je graag een aantal cadeau tips met sieraden voor zowel de mama’s als de papa’s onder ons. Ik bedoel, wie vind het niet fijn om zichzelf (of de ander) in de watten te leggen?

Bedel armband (die je kunt uit bereiden)

Met een prachtige bedel armband heb je gelijk een cadeau waar je de komende jaren makkelijk op voort kunt borduren. Dus weet je niet wat je wilt, of wat je moet geven, dan is een bedel armband het perfecte cadeau. Je kunt elke verjaardag, of speciale dag uit bereiden door een bijpassende bedel eraan te hangen.

Mooie kettingen die je persoonlijkheid weer geven

Wat dacht je van een fijne ketting? Wat dacht je van een Pandora ketting? Deze kettingen zijn er in zoveel verschillende soorten, maten en smaken dat je gewoon helemaal je eigen persoonlijkheid in kunt weerspiegelen. Een mooie simpele en minimalistische ketting is ook een goed idee. Elke vrouw zal gaan stralen van een prachtige ketting die perfect bij haar karakter past. Houdt er bij het kiezen van een sieraad ook rekening mee of je een warm kleur type bent, of meer een koel type. Warme types kunnen goud of rosé goud goed hebben, de wat koelere types staan zilver beter.

Een fijne smartwatch waarmee je je gezondheid ook naar een hoger level tilt

Een smartwatch is helemaal van deze tijd. Zelf ben ik al jaaaaren lang de gelukkige eigenaar van een fijne VivoMove smartwatch, die er op het eerste oog uit ziet als een normaal analoog horloge. Dat vind ik het mooie eraan, een smartwatch hoeft er helemaal niet uit te zien als een technisch sieraad.

Sieraden Cadeau ideeën voor hippe ouders (ja óók voor vaders dus!)

Ook voor mannen is er genoeg op de markt, dus weet je nog niks voor die vent van je, dan is een smartwatch een schot in de roos.

Ik merk dat veel mensen die een smartwatch hebben ook meer op hun stappen, hartslag en over-all gezondheid letten. Want dat is iets waar je gewoon makkelijk inzicht in hebt. Je slaap, de kwaliteit van je slaap, getrainde minuten, de stappen die je nog moet zetten om je doel te bereiken en nog veel meer.

Een horloge opbergbox

Heb je een vent in huis, of ben je zelf een fervent horloge verzamelaar? Dan is een sieraden doos vaak niet zo heel handig. Dan heb je meer aan een echt fijne horlogebox. Zo kun je je allermooiste horloges mooi neerleggen, op een goede opbergplek. Weet je tenminste zeker dat de kids er niet mee aan de haal gaan, en stof geen kans krijgt je favoriete horloges (of smartwatches dus) te ruïneren.

Een ketting met daarin je moederschap verwerkt

Wellicht heb je al gelijk een idee wat ik hiermee bedoel, maar voor de rest zal ik je uitleggen waarom dit cadeau idee voor moeders zo perfect is. Er zijn verschillende kettingen waarin je jouw moederschap kunt verwerken. Bijvoorbeeld door een haarlok van je kind in een hanger te laten verwerken, of wat moedermelk.

Maar je kunt ook denken aan een ketting met daaraan de geboorte stenen van je kind, of zelfs kids. Hiermee heb je een perfect sieraad en cadeau voor elke moeder. Welke ze vast met trots zal dragen, want wie wil er geen stukje van haar gezin bij zich hebben de hele dag?

En wat is jouw perfecte sieraden cadeau idee? Laat het ons gerust weten, de leukste tips voegen wij toe aan deze mini cadeau gids.