(door Kathleen) Superfijn dat ik vanaf nu af en toe een outfitblogje zal mogen maken voor Coolest Kid On The Blog! Laat ik me even kort voorstellen; ik ben Kathleen (27), afkomstig van Antwerpen en mama van 2 prachtige kindjes Claudia (3) en Senne (1,5). Op Instagram kan je me terugvinden als OneHappyUs. Ik ben al jaren bezig met fotograferen en sinds de kindjes er zijn doe ik dit in combinatie met mijn liefde voor kidsfashion! Een leukere hobby combinatie kan je niet hebben, toch?!? Ik blijf niet graag plakken bij 1 merk en kies van meerdere merken elke collectie mijn favoriete setje uit. Zo blijft het gevarieerd en krijg je de leukste combi’s! Benieuwd? Kijken jullie zelf maar mee 😉

A Little Bit Milo

Ik begin met een setje dat ik gisteren heb mogen ontvangen uit de UK, van de geweldige webshop A Little Bit Milo. Daar verkopen ze o.a. Tiny Cottons, Beau Loves, Kid&Kind, Huxbaby Jax and Hedley en noem maar op. Voor ieders wat wils dus. Voor Claudia heb ik al een paar Tiny Cottons items liggen voor de zomer en ik heb zoveel liefde voor TC dat ik voor Senne ook echt iets wou. Ik ben gegaan voor het shirtje op de foto’s; een supervrolijk zomers kleurtje, leuke details met prints & quotes die je ook op meerdere items van de Tribute’ collectie terugvindt.

Combineren deed ik met het broekje van ‘Tobias and the bear’, kan je ook terugvinden bij A Little Bit Milo en is overigens niet zo duur!

Jammer dat het net te koud was om buiten fotootjes, dat zal iets voor de volgende keer zijn hoop ik, want ik kan niet wachten om al die kleertjes mee in het zonnetje te nemen!!

Zo dat was het; see you soon met een outfitje voor Claudia! xxx


Ik ben Kathleen (27), afkomstig van Antwerpen en mama van 2 prachtige kindjes Claudia (3) en Senne (1,5). Op Instagram kan je me terugvinden als OneHappyUs, en sinds kort hebben we een Facebook pagina! Ik ben al jaren bezig met fotograferen en sinds de kindjes er zijn doe ik dit in combinatie met mijn liefde voor kidsfashion! Een leukere hobby combinatie kan je niet hebben, toch?!? Ik blijf niet graag plakken bij 1 merk en kies van meerdere merken elke collectie mijn favoriete setje uit. Zo blijft het gevarieerd en krijg je de leukste combi’s!