Normaal gezien grijp ik voor Senne -geheel automatisch- naar zwart/wit/grijs/beige en army green. Het combineert lekker makkelijk en staat oh zo stoer.

Kleur vindt je bijna niet in zijn kast, totdat ik dit setje van BoBo Choses shopte.
Ik vond de collectie zo leuk dat ik er gewoon iets van móest hebben. Geïnspireerd door legendarische atleten, lekker sportief, losvallende stuks, toffe kleurtjes en prints, echt over elk item is serieus nagedacht, I love it!!

Jammer genoeg was er in zijn maat niet zo heel veel keuze, maar ik heb toch nog een geweldig setje kunnen vinden (bij Kids Department)

Op welke atleten en legende dit gebaseerd is, kan je zien aan de kaartjes die eraan hingen in bijgevoegde foto.

Bij deze dus het bewijs dat kleur wél leuk en stylish kan zijn . Nu wacht ik vol ongeduld tot rood in de mode komt, want dat staat hem écht te gek 😉


Ik ben Kathleen (27), afkomstig van Antwerpen en mama van 2 prachtige kindjes Claudia (3) en Senne (1,5). Op Instagram kan je me terugvinden als OneHappyUs. Ik ben al jaren bezig met fotograferen en sinds de kindjes er zijn doe ik dit in combinatie met mijn liefde voor kidsfashion! Een leukere hobby combinatie kan je niet hebben, toch?!? Ik blijf niet graag plakken bij 1 merk en kies van meerdere merken elke collectie mijn favoriete setje uit. Zo blijft het gevarieerd en krijg je de leukste combi’s!