Of je nou wel of niet Sinterklaas viert, soms is het gewoon erg fijn om kleine cadeautjes op een lijstje te kunnen zetten. Want niet iedereen heeft een even groot budget. En ook Sinterklaas ontkomt niet aan zijn budget. Dus zocht ik een aantal schattige schoencadeautjes uit voor de allerkleinsten. Want die zijn sowieso wel zoet geweest toch?!

Nuttige cadeautjes

Bij de allerkleinste hoef je natuurlijk niet alleen maar speelgoed te geven. Want hoeveel speelt zo’n kleintje überhaupt met speelgoed? Nuttige cadeautjes zijn sowieso goed om te geven. Niet alles hoeft alleen maar voor de leuk te zijn. En dat geldt ook niet alleen voor de allerkleinsten. Onze kids (2 jaar, 3 jaar, 7 jaar en net 9 jaar) krijgen voor Sinterklaas bijvoorbeeld allemaal 1 stuk speelgoed, en een lekkere warme onesie (want die van vorig jaar passen ze niet meer). Kinderen van jongs af aan al leren om ook wat te krijgen wat ze niet alleen maar willen maar ook handig en nuttig is, vind ik echt een opvoed kwaliteit. Dus hieronder volgen een aantal nuttige cadeautjes waar je je schatje vast ook erg blij mee maakt.

1. Slabbetje € 2. Name It mutsje € 3,00 3. Warme wantjes van Name It € 1,99 4. Name It Haarbandje € 3,99 5. Mooie haarstrik ook van Name It €1,50 6. Schattig eerste haarbandje € 2,25
(allemaal online te koop bij Jayno.nl)

Speelgoed voor de allerkleinste, voor een klein prijsje

Natuurlijk kun je de allerkleinsten ook best wel wat speelgoed geven. Het hoeft echt allemaal niet zo flashy te zijn, en ze zijn vaak met wat kleins al super blij. Ik zeg altijd wel, de kans dat ze het cadeau papier interessanter vinden dan het cadeau is groot. Maar dat moet je dan maar voor lief nemen, haha.

1. Taf Toys rammelaar € 5,99 2. Knisper en speendoekje van Taf Toys € 9,99 3. Zacht ‘boekje’ voor aan de kinderwagen of box van Taf Toys € 13,50 4. Vrolijke Ananas Hanger € 9,99 9,99 5. Happy Monkey schaaltje € 9,95 6. Kleine Giraf knuffel € 11,99
(allemaal te koop bij Jayno.nl )

Heb jij nog goede tips?! Laat het ons weten, dan voegen we die nog toe!

PIN IT

Cadeau tips voor de allerkleinsten. Fijne kleine prijsjes, handige schoen cadeautjes voor baby's en dreumessen.