Ben jij nog op zoek naar dé ultieme chillplek voor je kids (of nog beter, voor jezelf?!) Wij kwamen deze kei gave kussens tegen en konden ze je niet onthouden! De RockPillows lijken verschrikkelijk oncomfortabel maar eigenlijk zijn ze een heerlijk toevluchtsoord voor vermoeide kiddo’s.

Rock Pillows zijn steengoed!

De zachte kussens die keihard lijken te zijn zijn er in heel veel verschillende maten. Van ontzettend groot tot net groot genoeg om je voeten op te leggen. Dus mixen en matchen met verschillende maten en kleuren geeft een vrolijk pallet, en je hebt genoeg ruimte om echt te liggen op de stenen.

Voor kinderen heel leuk om lekker een boekje te lezen, of een fort mee te bouwen. Want met een heleboel keien kun je een muur maken, of een prachtige toren, om die vervolgens weer met een rotgang naar beneden te laten vallen. Maar niemand hoeft bang te zijn voor gewonden, want zulke zachte stenen kunnen niet eens pijn doen.

 

Maar voor de interieur liefhebbers onder ons zijn deze Rock Pillows een top oplossing. Want ze passen echt letterlijk in élk interieur. En hoe grappig is het als je kind met een mega steen aan komt lopen, terwijl dat eigenlijk helemaal niet kan. Of wanneer ze vol op de stenen springen. Je ziet al helemaal voor je hoe andere hun hart vast houden omdat ze niet weten dat het kussens zijn 😉 1 april!

En na een lange dag spelen, bouwen en knuffelen met stenen is het natuurlijk de hoogste tijd om lekker uit te rusten tussen de keien. En met de mega grote Rock Pillows kan dat prima. De originele Rock Pillows zijn wel wat aan de prijzige kant, helemaal als je er zoveel wilt, als op het onderstaande plaatje. Maar…. Er bestaat natuurlijk altijd nog een goedkopere oplossing. En als je een beetje creatief bent kun je zelf prima zo’n mega kei gave Rock Pillow zelf maken.