Nadat we vorige week een dikke pompoen van 6 kilo opgestuurd kregen, begon met creatieve grijze massa overuren te draaien. Want met mijn vijfentwintig jaar heb ik nog nooit een pompoen vastgehouden laat staan uitgehold, of iets met de inhoud gedaan. Dus wat gaan we doen? We gaan Pumpkin Bars maken van de pompoen inhoud en ik laat je zien hoe. De Pumpkin Bars gingen er hier in ieder geval in als zoete broodjes bij de mannen!


Het hele recept heb ik staan op Coole Ouders omdat ik dit nou echt een recept vind voor de papa’s en mama’s. Al lustte zoonlief deze heerlijke Pumpkin Bars ook wel. Dus wil je weten hoe je deze heerlijke (o en er is mij vertelt dat ze heerlijk zijn, want ik eet geen taart of cake 😉 )  Pumpkin Bars maakt, kijk dan even naar dit artikel. En smullen maar!

Voor degene die dit weekend Halloween vieren, veel plezier ermee! Kijk ook nog snel naar dit artikel over hoe je een pompoen uitholt en snijd, en nog meer leuke knutsels en recepten voor deze feestdag.