Er is weer een nieuwe Sweet Petite collectie bij Prenatal! Grafische lijnen, ruiten, neon accentkleuren en breisels. Het komt er allemaal in terug. We laten je het persbericht en de shoot zien zodat je snel naar de dichtstbijzijnde winkel kunt sjezen, of online bestellen, voor jezelf of een zwangere vriendin. Er zitten heel veel leuke items tussen.

Inspiratie van de collectie

‘‘De collectie ‘Linescapes’ is geïnspireerd door architectuur, door te spelen met diverse lijnen, ruiten en strepen wordt spanning opgezocht in de ontwerpen. Dit spel van lijnen, ruiten en strepen zie je terug in de artworks, maar óók in de styles zelf, waar gespeeld wordt met vlakverdeling.

De mooie breistyles, inmiddels kenmerkend voor de Sweet Petit collecties, mogen natuurlijk ook in deze collectie niet ontbreken. Het kleurbeeld is rustig, waarbij vergrijsd blauw en lila een perfecte aanvulling zijn. Neonoranje is een accentkleur die als herkenbaar element terugkomt in onder andere de labels aan de kleding’’.

Musthaves

 

‘‘De musthaves in deze collectie zijn de eendelige pakjes voor boys en girls in een fijn breisel. Door de speciale verftechniek krijgen ze een stoer karakter. Het donkerblauwe sweat jurkje voor de meisjes, met daarop een hele verfijnde lijnprint mag in de collectie niet ontbreken, zeker gecombineerd met een neutrale legging. Daarnaast zijn de gebreide vestjes in grijsblauw en lila door de mooie kleuren een rijke aanvulling op het neutrale kleurbeeld. Voor boys is de sweater in lichtblauw met doorsnijdingen en ruitprint een key-item, goed te combineren met een denim of juist met een donkerblauw broekje in sweat materiaal’’

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.