my day prenatal
my day prenatal
my day prenatal

Prénatal’s nieuwe New Born collectie ‘My Day’

Een nieuwe newborn lijn voor de allerkleinsten. De prachtige newborn collectie van Prénatal is geïnspireerd door het pure geluk van een pasgeborene kindje. ‘Today is my day, it always is’

My Day Prénatal’s newborn collectie

Clean & verfijnd
De collectie bestaat uit rustige kleuren als midgrijs, mintgroen, offwhite en zacht roze; veelal uitgewerkt in mooie melange kwaliteiten. De materialen zijn rijk, denk aan warme dubbele stoffen, doorgestikte patronen en een verfijnde afwerking.

my day prenatal


Mix & match

Doordat de kleuren rustig zijn gehouden, zijn de artikelen uit de collectie heel mooi en gemakkelijk met elkaar te combineren. De midgrijs, offwhite en mintgroen zijn prima als unisex te gebruiken, de roze kleur maakt het beeld compleet. En zeg nou zelf, roze en mint zijn toch elkaar best friends?
my day prenatal
Newborn

De newborn collectie My Day van Prénatal is ontworpen voor de allerkleinsten en maakt uitsluitend gebruik van de meest comfortabele stoffen en ontwerpen. De verkrijgbare maten lopen van maat 50 t/m 68.  Dat wordt voor onze kleine dame dus hollen en nog snel een setje bemachtigen waar ze misschien nog net een maandje inpast. Want ze is alweer 67,5 cm. groot.

my day prenatalStiekem best jammer dat ze daardoor waarschijnlijk nooit een setje van deze nieuwe lijn aan zal hebben, maar we gaan op zoek naar een leuke baby-lijn met fijne stoffen die je kunt mixen en matchen. De collectie is het hele jaar door verkrijgbaar in alle Prénatal winkels en de webshop.my day prenatal

1 Comment

  • Reply Vlijtig Liesje november 4, 2016 at 11:43 am

    Wat schattig allemaal. Maar dat komt natuurlijk ook door de snoezige modellen die de kleding dragen.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.