Heb je, net als wij, kids met een ongelooflijk expressief gezicht? Dan is het misschien niet nodig, maar deze nieuwe collectie van IKKS geeft elk kind de kans om de mood van de dag uit te dragen. Hoe!? Nou gewoon, door de welbekende Emoji’s te gebruiken in hun nieuwste kids collectie. Een vrolijke boel, en sommige zijn met de ‘magische pailetten’.

Voor het geval je mood tijdens de dag veranderd. Deze toffe nieuwe collectie is vanaf april verkrijgbaar, maar we geven je nu alvast een fijn voorproefje, dus kijk maar gauw mee.

Wist je dat…

Emoji® bestaat uit meer dan 1600 verschillende icons en dat bovendien 90% van de social media gebruikers Emoji® niet meer kunnen wegdenken? IKKS heeft Emoji® nu nog een stuk persoonlijker gemaakt met de IKKS x Emoji® capsulecollectie voor kinderen.

Leuk & Handig

De capsulecollectie IKKS x Emoji® bestaat uit acht unieke zomerse T-shirts. De T-shirts zijn bewerkt met recreatief borduurwerk, pailletten en fluorescerende prints. De populaire omkeerbare T-shirts die kenmerkend zijn voor IKKS zijn ook weer in de collectie opgenomen.

Vanaf april is de collectie verkrijgbaar in de winkels en online.

 

 

 

 

 

 


NOP